09-05-2011, 06:54
|
|
|
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı
abd nin türkiye üzerinde 4900 sorti yapıp ıraklı müslümanları katletmesi olayına da
|
Daha açık konuşalım Beylerbeyi. ABD uçakları, Türkiye üzerinden 4.900 sorti yaparak Iraklı Müslümanları katletti diyorsun. ABD savaş uçakları, Türkiye'den kalkıp Irak'a sortileri yaparlarken iktidarda olan siyasi parti hangi partiydi? AK Parti'ydi. Başbakan kimdi? Recep Tayyip Erdoğan'dı. Dışişleri Bakanı kimdi? Abdulllah Gül'dü. ABD uçaklarının Türkiye üzerinden Irak'a sortiler yaparak senin söylediğine göre Müslümanları katletmesine, o ABD uçaklarının kalmasına izin ve imkân sağlayanlar olarak; dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, dönemin AK Partili bakanları ve dönemin AK Partili milletvekilleri ortak olmuşlardır.
Ben ise bunun böyle olmayabileceğini söylüyorum. Türkiye ile ABD arasında, Türkiye'den kalkıp Irak'ta sortiler yapmış olan ABD uçaklarının yalnızca askerî hedefleri ve / veya askerî tesisleri vurmaları konusunda bir anlaşma yapılmış olabilir diyorum.
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı
merak ediyorum hiç mi vicdanın sızlamıyor? kusura bakma ama midemi bulandırıyor.
|
Senin sözlerinle sana sorular soruyorum:
1- ABD savaş uçaklarının Iraklı Müslümanların üzerlerine sortiler yaparak onların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'ye, eğer o sortiler yapıldıkları zamanlardan sonraki seçimler olan; 28 Mart 2004, 22 Temmuz 2007, 29 Mart 2009 ve 12 Haziran 2011 seçimlerinden birinde veya birden fazlasında oy verdiysen, Iraklı Müslümanların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'ye oy verdiğin için hiç mi vicdanın sızlamadı, hiç mi miden bulanmadı?
2- ABD savaş uçaklarının Iraklı Müslümanların üzerlerine sortiler yaparak onların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'nin, forumlarından biri olan AK Parti Forum'da bulunup, Iraklı Müslümanların katledilmelerine ortak olduğunu dolaylı olarak iddia ettiğin AK Parti'nin, bir forumunda paylaşımlarda bulunmaktan dolayı hiç mi vicdanın sızlamıyor, hiç mi miden bulanmıyor?
Konu Cihannur tarafından (09-05-2011 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir..
|
|
|