Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2011, 08:28   #24
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
amerikan ağzıyla konuşuyorsun.

Müslüman Türk ağzıyla konuşurum. Amerikan ağzıyla konuşmam. Amerikan ağzıyla konuşmayacak bir insan olduğumun delillerinden ikisi, bu forumda daha önce Protesto bölümünde, "Silahsız Usame Bin Ladin'i Teslim Almayıp Öldüren Katil Amerika'yı Protesto Ediyorum" başlığıyla açmış olduğum konuda yazmış olduğum iki mesajımdır. O iki mesajımı buraya alıntılamak isterim:

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.

Amerika hakkında şu sözleri ben söylüyorum:
Amerika'nın; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğu, Amerika'nın, silahsız Usame bin Ladin'i teslim alamayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olduğu, Amerika'nın zalim ve katil olduğu, Amerika'nın zalimlik ve katillik yaptığı, Amerika'nın; kâfir, zalim ve katil olduğu.

Ve mesajlarımın bir yerinde:
"Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum." diyorum. Yani Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu sadece normal olarak söylemekle kalmadığımı, Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırdığımı vurguluyorum.

Yukarıda yazmış olduklarım, Amerikan ağzıyla konuşmayacak bir insan olduğumu kesin olarak kanıtlamaktadır.

AK Parti Forum'da Amerika'yı eleştirdiğim ve kınadığım mesajlarım sadece bunlar değildir. Forumumuzda, Amerika'nın kötülüklerini ve zalimliklerini eleştiren ve kınayan başka mesajlarım da vardır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla