09-08-2011, 15:49
|
|
|
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı
türk olmayan birisi nasıl kendine türküm der bu hiç ahlaki değil hatta şerefsizce bir durum.
|
La yeri geldiğinde türkçü geçinenlere sırf ***lik olsun diye kürdüm diyorum gel gör zekirdekte beni kürt sananlar bile var,birisinin türküm demesi neden ahlaksız ve şerefsizlik olsun ? O zaman ben kürdüm dediğimde ben de ibnemi olmuş oluyorum ? Mala bağlamayın Allah rızası için. Sen gelip kürtçü birisini mala bağlamak için türküm desen ve onu makata çevirmek için söylesen ahlaksızlık şerefsizlik mi yapmış olursun yoksa ona karşı en sert duruşumu ifade etmiş olursun ? Dediğim siteye gel bak hatta konu linki vereyim,kürdün birisi gelip bana Allah razı olsun derken,türküm diy geçinen itleri nasıl makaraya bağlamışım gör.
Mısır gazetesi neden öyle bir manşet atmış bir sorgula düşün.
İlla ki kanmış,dna mış,geçenlerde şahit oldum 2 köpek birbirini yiyor yok ırk kavramı hem ana babadan diyor,diğeri sadece babadan olur bunlarmış,meselenin özü bu değil,gazetede buna parmak basmıyor zaten.Aksi halde 'atalarımız puta tapardı pramit yapardı hadi bizde yapalım' derlerdi.
Mısır bildiğim kadarıyla en zengin ve en güçlü askere sahip ülke,böyle bir ülkenin Mübarekten sonra kıçlarını kaldırıp 'Türklerde kimmiş be' dememelerine sevinmek lazım asıl.
Konu Hüdaverdi tarafından (09-08-2011 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir..
|
|
|