Konu
:
Alevilik ders kitaplarına girdi!
Tekil Mesaj gösterimi
09-08-2011, 20:00
#
18
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Hüdavendigâr
Nickli Üyeden Alıntı
ilme ve bilme bu mantıkla yaklaşmak 1950'lerden önceydi diye biliyorduk demek hala varmış..din eğitimi bilime,teknolojiye,çocukların gelişimine,seçecekleri mesleklere ne gibi bir zarar verebilir ya da nasıl bir engel teşkil edebilir ?
sen çocuga fen ilimlerini öğret;ne ahlaktan,adaletten bahset ne doğruyu yanlışı göster ne vatana millete,insanlara faydalı olma şuurunu yerleştir 2 gün sonra çıksınlar tepene ananı ağlatsınlar sonrada de ki nasıl bu hale geldik..millet uzaya çıktı anasını satim bizim insanımızın derdi hala diniyle..eğer işi çocukların,gençlerin gelişimine dökeceksek ilkokuldan tut liseye kadar 12 yıl boyunca verilen eğitimin(!) öğrencilere bir faydası oldugunu söyleyebilirmisin ?
diğer bir nokta ben okulda verilen din eğitimine karşıyım çünkü islam dininden başka herşey öğretiliyor..bizim ilkokulda din kültürü dersine giren kadın ramazanda oruç tutmuyordu anasını satim varmı böyle bi dava ?
İyide okullarda din eğitimi verilmiyor ki ? Bırakın Allah aşkına ihlas ve fatihayı okuyan geçiyor din dersini.Böyle eğitimmi olur.Din dersi ana ders yapılsın bu dersten kalan sınıfı geçemesin böyle olursa tamam.Bak o zaman nasıl herkes dine saygı duyuyor.
Supraliminal
Açık Profil bilgileri
Supraliminal nickli üyeye özel mesaj gönderin
Supraliminal´nin Web Sitesini ziyaret edin
Supraliminal - Daha fazla Mesajını bul