Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2011, 23:32   #12
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben çok daha büyük yardımların toplanacağını ümit ediyordum.
Türkiye'nin topladığı yardımın diğer ülkerinkinden fazla olması bişey değiştirmez..
Bölgeye arabasını satıp parasını gönderen insanlar var.Türkiyedeki insan saysına böldüğünüzde...kişi başı on lira bile verilmemiş oluyor...
Bu kadar duyuruya, bu kadar habere, bu kadar konunun duyurulmasına rağmen toplanan para benim gözümde az.
Buradan biz bu konuda ne kadar hassasiyet gösteriyorsak bi okadarda bu konuyu umarsamıyanların olduğunu görüyoruz.
Rakamlar ortada ne kadar ilgi gösteren varsa bir okadarda ilgisiz kalanlar var...
ben şahsen toplanan yardımın çok iyi boyutta olduğunu düşünüyorum
kardeş malesef bu meselelerde halk o kadar bilinçli deil...
yukarıdaki yorumumdada söyledim malesef toplumsal bir sorun haline gelmedikçe medyada bas bas bağırılmadıkça yardım etmiyorlar...
ben etiyopyaya su kuyusu yaptırıcaz diyerek birinin kapısına gidiyorum adamın bana dediği şu ''etiyopya diye biyermi varmış bizim kadar fakir olduklarını zannetmiyorum '' ...
aynen böyle dedi ve gayet durumlarıda iyiydi...
biz ne kadar duyurduğumuza inansakta malesef kulaklarını tıkamak için türlü bahaneler uyduruyorlar '' bu paranın ihtiyaç sahiplerine gittiğini nerden bilicem'' gibi... daha nice bahaneler...
helede dini hassasiyeti olmayan birine kesinlikle yardımın getirisinin ne olduğunu empoze edemiyosun...
velhasıl insanların içine girdikçe sizin gibi düşünen insanların çok az olduğunu farkediyorsun...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla