| 

| 

40 yılın başında en hazırlayan beylerbeyinin enleri de bu şekilde oluştu  

En Aktif Üye: ....... akıncı, furkanca bakış, bur-AK, duygu, unnamed, azap, ammar 

En Yardımsever Üye: ..... hüdaverdi (bana pişmiş kelle gibi sırıtmayı öğretti, bu iyiliğini asla unutamam   ) akıncı, furkanca bakış 

En Ciddi Üye: ....... eşref, yalçın karaca, terennüm, nun, haarp, ALmi, gönülden, hakan özkan duygu

En Çok Rastladığınız Üye: ....... hüdaverdi, akıncı, mavera, 

En Fanatik Üye: ....... epivates, ak_kelebek, mavera 

En Tatlı Başbelası üye: ....... epivates, mavera, ukba, ak kelebek, bur-AK, hüdaverdi 

En Geveze Üye: ....... mavera   

En Karizmatik Üye: ....... sevban, akıncı, furkanca bakış, mavera, eşref, almi, gönülden, Ruh-i Zar, Yalçın Karaca, OTTOMAN, azap, seyyah, cevher 

En Kibar Üye: ....... Ruh-i Zar (bu en'de yer almaktan hoşlanıyormuş, ben de kırmıyayım kendisini   ) Ukba, gönülden, akıncı, duygu, merve g, ak sevda, ALmi 

En Komik Üye: ....... Hüdaverdi 

En Daimi Üye: ....... 2007- 2008 yıllarında üye olup da halen forumda yorum yapanlar 

En Paylaşımcı Üye: ....... akıncı, unnamed, meçhul, epivates! (adama 5 cümleden fazlası yasak sanki   ) 

En Sevilen Üye: ....... tescilli olarak Akıncı, ayrıca ALmi, Furkanca bakış, mavera, özgün genç, azap, ammar, cevher, unnamed 

En Sinirli Üye: .......  

En Heyecanlı üye: ....... burak, cihannur, epivates, hüdavendigar, bluemoon 

En Sabırlı Üye: ....... ukba, gönülden, duygu, cihannur 

En Şair Üye: ....... Ruh-i zar 

En iyi İmza: ....... 

En iyi Kullanıcı Adı: ....... terennüm, gülemeftun, ottoman, ahmet yasin, mavera, akıncı  

En Efendi Üye: ....... 

En Muhalefet üye: ....... 

En Bilimsel üye: ....... 

En Entellektüel üye: ..... 

En Tekrarcı üye: ....... 

En Milliyetçi üye: ....... 

En Özgürlükçü üye: ....... 

En Aykırı üye: ....... 

En iyi Yorum yapan Üye: ....... 

En Kendine güvenen Üye: ....... 

En Anlaşılamaz üye: ....... 

En Anlaşılır üye: ....... 

En Yeteneğini yansıtan üye: 

yoruldum bu kadar yeter ya hu. ne bitmez bir listeymiş, kalanını da Allah ömür verirse başka zaman doldururum artık, sınavlarda bile bu kadar zorlanmamıştım   

unuttuklarım varsa kusura bakabilirler. onlarda da hata var, unutturmasalardı kendilerini   

|