Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı
bir insanın islamla şereflenmesinde daha ala ne olabilir? islamla şereflenen yüzlerce inasını nasıl görmezden gelirsiniz? şahsen ben hiçbir kardeşimizin inanan bir insanı kafir addedip bunlar kafirdir dediklerini görmedim.aksine bizlere bu sıfatlar yakıştırldı..bundan ne bir eksilmemiz oldu nede artmamız ama bizlere bunu diyenlerin tekrar iman etmeleri gerekir...
|
haklısın bunu bize addenlerin iman tazelemesi gerekir baştakiler dahil. sen demesen baştakiler diyorum gülen hocanın mucadele beldelerindeki beyanatları oratada. hizbullah'a ırak afganistan mucahitleri hakındaki görüşler ordata daha geçen sene çeçenlere bunlar müslüman olamazlar diyen ben değildim. 10'larca defa çeçenleri kıonayanlar bi tek rusları kınama mesajı göstersin. 100 lerce defam ırak mucahitleri terör ilan edenleri bi kınama mesajı yayınlasın. Hizbullaha hizbulvahşet bunlar dinle alakası yok diyen yine biz olmadığımıza göre bunu diyenler helalik dilemekle beraber iman tazelesin.
Pegambermizi tek cümlesini yayınlamayanlar Hocaefendinin yazılarını makalelerini yayınlıyor. Allah elçisi haşa bir barış elçisi kadar barışçıl değil mi ?
peygamerimiz isteseydi sadece 2 fiille uzlaşma sağlardı
1.Muşriklerin putlarına söz etmemesi
2.Zamanın otoritelerine başkaldırmayıp ayak uydurması yeterde artardı bile ?