09-10-2011, 16:52
|
|
|
Alıntı:
BUNLAR MÜSLÜMAN DEĞİL"-
Duygularını "Dünyanın en güvenli ülkesi diye geldik ama öyle değilmiş" sözleriyle anlatan baba Chowdburry, saldırıyı gerçekleştirenlerin bunu "İslam" adına yaptığını duyunca neler hissettiğini ise şöyle anlattı:
"Tek kelimeyle kızgınlık. Bu insanlar masum insanlardı, bu binada çalışıyorlardı, neden bu insanları öldürürsün. İslam'da masum insanı öldürmek yoktur. Bunların hiçbir dini yok, bunlar sadece terörist, hiçbir dine bağlı olamazlar. Müslüman olmadıklarını düşünüyorum sadece insanların, Müslümanlık sözleriyle kafasını karıştırmaya çalışıyorlar."
ABD'de, 11 Eylül olaylarında hayatlarını kaybedenler arasında Müslümanların da olmasının pek dile getirilmemesine yönelik soru üzerine Chowdburry, "Bana, 'Müslümanlar Hristiyanları öldürdü' dediklerinde, ben de 'Kızım ve damadım Hristiyan değildi, Müslümandı' diyorum. Saldırıda 6 Müslüman öldü. Bu teröristler Afganistan'da Ortadoğu'da yüzlerce Müslümanı öldürdü. Nasıl ölenlerin hepsinin Hristiyan olduğunu söyleyebilirler bilmiyorum, Müslümanlar da öldü" dedi.
|
bu amerika ülkesinde yaşayan insanlara nasıl bir sihir uyguluyor ki bu kadar şuursuz insanlar oluyorlar...
yahu devletinin her açıklamasına bu kadar güvenen sorgulamayan başka bir halk yoktur...
yeminde bizden beterler...
elin hristiyanı amerikalısı bu olayın amerikan derin devletine ait olduğunu belirten belgeseller hazırlarken müslüman bunu diyor 
komik...
|
|
|