Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-13-2011, 17:55   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Şuan Çözümleme yapıyorum sizlere aktarma yapacağım.
-00.00 ile 04.30 arası kordinatör devlet dedikleri kimse(ABD'dir muhtemelen) Pkk'ya kızıyor Türkiye sammimi değilse neden bu zorluklara katlansın diyor
-04:30 ile 07:40 Mitin Afet ablası konuşuyor...laf kalabalığı yaptıktan sonra Hakan Fidan'ı tanıtıyor...Hakan Fidanı müsteşar yardımcısı olarak tanıttığı için bu ses kayıtlarının eskiye ait olduğu anlaşılıyor...
-07:40 ile 11.40 Söz Hakan Fidan'da bu ekibin yeni üyesiyim dediğindende anlaşılıyor bu ses kayıdı eski bir ses kayıdıdır...Başbakanın özel temsilcisiyim diyor...hükumetin bütün riskleri kabul ettiğini söylüyor ve sanırım bu konuşmaların karşısındaki muhattap KCK üyeleri...Öcalan'a sayın diyor...Öcalan'ın sağlığı aklı çok yerinde diyor...Konular siyasi içerikli olduğu için şuan hizmet ettiğimiz siyasetçinin persfektifinden cevap vermeye çalıştık...başbakanın iyi niyetinden bahsediyor....
-11.40 Sabri Ok (kck'nın bir numarası tahminen bu konuşma daha kck olayı çıkmadan gerçekleşmiştir) Hakan fidana teşekkür ediyor ve kendisi hakan fidana görüşme ile söylemek istediğiniz bişey varmı diyor...
-Hakan fidan öçalan çok güzel çözümlemeler yapıyor kapalı kalıp kitap okumadan dolayı diyor görüşmeler sağlıklı geçti diyor...olumlu havadan bahsediyor...Tekrar başbakanın bu işe önem verdiğini ve bu değirin doğru şekilde anlaşılması ve değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor...
-16:30 Mustafa Karasu(kck yönetici buda)Bu adamlar şuan içeride demekki görüşme kck davası öncesinden son bir iyi niyet göstergesi....Biraz saçmalıyor o arada Afet abla önderliğin yol haritası elimde buyrun müzakere edelim diyor...Biraz konuşmalar karışıyor
Sabri Ok benim hakkımda iddianame hazırlandığı söyleniyor diyor....buradanda anlaşılacağı gibi daha KCK soruşturması kamu oyuna yansımamışken konuşuluyor bu konular...

Valla yorumdum
18. dakkandan sonrasınıda siz dinleyin devletin çalışma prensipleri ile ilgili ve bu konunun nerelere vardığını buyrun siz dinleyin...

Konu Yıldırım tarafından (09-13-2011 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla