haci istedigin kadar demogoji yap malesef kendin calip, kendin oynuyorsun cünkü yazdiklarina artik kendin bile inanmiyorsun..
sen insanlarin acigini aramaya calisan, insanlari rencide etmek icin elinden geleni yapan bir tutum izliyorsun..
millete diyorsun ama bagnazin önde gidenisin hemde öyle, böyle degil sen cemaatini nerdeysen dinden, milletten öne cikaran bir tutum icerisindesin o yüzden senin gibilerle fikir tartismak insana birsey kazandirmaz aksine sinirlerini arttirir..
bir kere bile ben haksizim,bir kere bile yanlis biliyorum yada özür diliyorum deme erdemini gösterdin mi bilmiyorum yada gözüme carpmadi..
bu konuyu bile provoke yaparken kendi ucuz showunu yapiyor, olayi nereye cekiyorsun her konuyu kendi üstün gördügün, kutsadigin ve dünyada tek ezilen olarak gördügün cemaate getiren seninle bu konulari konusmak deveye hendek atlatmak kadar zordur kardesim..
bak simdide köseye sikistin hemen laiklik diye konuyu yine degistirdin haci kabul et senin bu sitede amacin üzüm yemek degil,bagciyi dövmekdir bunuda saygiyla karsilarim sonucta ezberledigin seyler bu yönde hareket etmeni sagliyor..
|