Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2011, 17:58   #4
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;)..
benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin..
haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;)
neo laik olduğunda kimi kutsadığını gördük vardır bi bildiği. benim cemaatçı olmadığımı kendşdnen de daha iyi biliyorsun da ne ile üste çıkacaksın.

düsüt değilsin. cemaatim kadar diğer kardeşlerim içinde yazarım ama siz kendinize bakın diğer müslüümanlar söz konusu olunca kardeş biziler söz konusu olunca sıdlırdığınızdan olamsın.

o kaadr samimi ise türkiyede şaun saldır altında olan bi tek cemaat söyle ?? deki faalanca cematı şu şu şu yapıldı diyemiyeceksin ?

kendime yapılan zülmü kutsanmışlıllarınla bencillik yapmazsın. beni anladığını biliyorum bilmiyor değil de hak verirsen kutsanmışlar ortada kalıyor çünkü hasızlık yapanlar onlar.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla