Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2011, 18:16   #46
Kullanıcı Adı
Mavera
demek laik anlayisim varmis benim .. haci sana bagnaz dedim ya onun yanina bizahmet yobazda ekle..
cünkü sen fikir tartismasi yapabilecek seviyede degilsin burasi forum herkes fikrini belirtir ama bir insanin yazdiklari üzerinden onu bir kaliba oturtmaya calismak senin gibi niyet okuyucularinin isidir..
senin gibi düsünmeyeni yada senin o kutsadigin cemaate mensub olmayanlari kafana göre bir kaliba sokman, ve her konuda ayni kaliptan cikmis, cemaatini ajite eden ve konulari provoke eden mesajlarini hangi minvalde degerlendirecegiz..
ah be vangocum sunu anlamiyorsun sen hizmet ettigini saniyorsun ama senin gibiler inandigi davaya zarar veriyor tamam davanin reklamini yap, davani savun, acilarini dile getir ama bunu iyi ayarlaman lazim böyle bagnazlik seviyesinde yaparsan kimse senin ne söyledigine bakmaz hatta dogru söylediklerini bile dikakte almaz hani su yalanci coban misali ..
erdogani savunmak yada savunmamak hangi acidan baktigina göre degisir onu savunmak gibi bir derdim yok ben dogru bildigimi söyleme gibi bir derdim var ama bu dogru bildiklerim, erdogani savunmakla birlesiyorsa oda benim sorunum olmasa gerek..
benim öyle kutsalim yokdur ama taassub konularim vardir mesela trabzonspor konusunda taassub icindeyim yani yensede, yenilsede ts liyim ama erdogan, cemaat, sahis, kurum filan güne göre degisebilir..
ama sende o yok varsa, yoksa cemaatin cünkü sen o cemaati kutsamissin ve o cemaat disindaki ümmet senin icin cok sey ifade etmiyor ama tabi ya arada diger ümmetin haberlerinide paylasiyorsun
Velhasil kelam vangocum sen kendini yorma ben anladim seni anladim
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla