Konu
:
Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü
Tekil Mesaj gösterimi
09-17-2011, 18:40
#
10
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Ammar
Nickli Üyeden Alıntı
senden mi özür dilicem olayın cemaatle alakası yok kendine pay çıkarma. konu zorbalık konu keyfiyet.
senin özür dilemen gerekmiyor mu konuyu okumadna heldem zorba ve keyfşiteçileri bi saattır sayıyorsun.
ayrıca neo laiklikte erdoğan haklıdır demedin mi ?
müslümanın derdi iel dertlen me konusunda sanırım sizin biraz çalışmanız lazım. kutsanmışlığınıza dokunduğu için müslüman kardeşleridne yapılan zülümü resmen ve alenen alkışlıyorsunuz.
ama bak simdi yine her zaman yaptigin gibi populizm yapiyorsun.. sen demedin mi bu konuda cemaatle alakali bir paylasimim varsa özür dileyecegim diye gönderdigin link küresel isinmaylami alakaliydi
..
ben erdogan hakkinda hakli yada haksiz demedim kendimce neden öyle dedigine dair yorumlar yaptim ve söylediklerinin icerigini acacagini söyledim ki acmayada basladim ama sen beni yorma o konu hakkina ne demisim, be dememisim aktariver ;)..
bu arada sana daha öncede dedim benim senin gibi kutsadigim bir cemaatim yok benim herseyden önce gelecek bir cemaatim yok, benim her konuyu provoke edip tartismayi o alana getirtebilcegim cemaatim yok ama benim senin cemaatinlede sorunum yok bu konuda da senin cemaatine dair birsey demedim sadece konuyu provoke etmene diger arkadaslar gibi tepki gösterdik sende uzattikca, uzattin konuyu laiklige getirdin, olmadi cemaate getirdin, olmadin kisisel satasmaya getirdin oda olmadi zeytinyagi gibi üste cikmaya calistin..
vangocum bir özür dileseydin o kadar uzamazdin ama farketmez ben anladim seni anladim
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul