Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2011, 20:48   #72
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak yine zeytinyagi gibi üstüne cikiyorsun .. söylediklerin cok tutarsiz sen cemaatle alakali link ver sonrada nerede cemaat gecti de ya Allah askina burada neyi tartisiyoruz biz..
ikincisi burada hic bir arkadasin ben o afis toplayan polisler hakkinda olumlu yada olumsuz bir görüsünü görmedim neden kendi kendine gelin, güvey oldun ki..
nerede bir alkis durumu gördün burada senin kafanin almadigi nokta konuyu provoke etmen ve israrla bunu devam ettirmendir..
bence uzatma özürü dile bende tamam diyeyim, olsun bitsin vangocum
HALA burada mısın yaw

bu kadar yorumu neden yazdın illaki ÇOK İYİ yaptılar mı demen gerekiyor.

çok tuttarlıyım cemaatle ilgili cümle kelime istiyorum getir bakayım ? neresiden cemaatten bahsettim. alkışladığını zülmü dokundurtmadığını polisi söyledim.

olumlu olumsuz görüş bildirmemişmiş sabahtan berri afiş toplayan komiserden daha fazla saldırı gerçekleştirdin. niye olumlu olumsuz yazdım ki polis ordusu gibi hepiniz saldırdınız saldıryorsunuz. görüş belirtmemiş.

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden konu hakkindaki kahraman polisimiz hakkinda yorum yapma geregi duymadin, neden bir tebrigi cok gördün yoksa epinin dedigi gibi ortada bir garez mi var?
kardesim farkindamisin konustukca batiyorsun o acidan dile özrünü, uzatma yoksa en sonunda büyük fontlarda, kirmizi yazmak zorunda kalacaksin

bize yapılan kahramanlıkları sana yapsalardı gördüm kahramanlarını. sen afiş tolayanları elştirdin mi ki benden tebrik bekliyorsun pişkinliğin bu kadarı. kimin battığı ortadadır hepinizin bir ağız saldırmanız haklılığın kanıtı değildir bey efendi. onun için gurulanma. zülmü alkışlayabilrsiniz ancak mazlumu yıldıramazsınız. zaten yıoldıramadıkalrı için dükkan dükkan gezmişler bizde yılmayız esajı

hiç kurua bakamı özür dilediğimi görmeyeceksin istediklerimi yerine getir gel ben herkese öyle kolay özür dilemem gerek yerde ve gereken şekilde yaparım. popanıza özür dilemem. senin dilenem gerekiyor cemaatle ilgili mesaj , cümle ve kelime getir ?? YOKSA SEN ÖZÜR DİLE ki cemaatlçilikle suçluyorsun. sen yanlışı ispatla bakayım sizin gibi ölümüne partizanlık yapar gibi çemaatçilik yapıyor muyum ?

bazılarınızda beni PKK lı ilan edecek kadar konu cahilidir gelmişsiniz cemaatçilikle suçluyorsunuz. cemaatçilik nere PKKlılık nerde sen bi benzerlik kura biliyormusn o kadar cemaatçilk yapmışsan PKK nasıl oluyorum.

FOSSS
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla