09-17-2011, 21:05
|
|
|
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı
En sevmediğim şeylerden biridir; Başlık ile buraya yazılan yorumların birbiri ile uyuşmaması. Kimsenin haddine değil, buraya bu konuyu açan arkadaşımızın konusunu provake edip, konuyu kendi lehine çevirmeye..
Kimin kimle ne sorunu varsa onu başka bir konu açarak orada dile getirebilir. Yani artık şu sapla samanı ayırabilelim diyorum!
Ammar sen de biliyorsun ki daha önce açmış oldugun o konuda, polislerin tutumunun buradaki hiçkimse tarafından kabul edilmeyeceğini, hatta seninle hemfikir olup polislerin yanlıs yaptığını dile getirecek kişilerin burada olduğundan da eminsin. Şu durumda bu konuyu açmış olduğun diğer konuda tartısmak yerine neden açılan bir başka konuda dile getirip , konunun seyrini değişiriyorsun?
''O polis herhalde teröristleri püskürtecek'' diyemezsin sen. Çünkü her polis bu dediğini yapmaz. Bir polis bu takdire şayan hareketi yapmışsa, o durumdan kendine pay çıkarmak yerine, o polisi tebrik edip geçmen gerekirdi.
Sen burdaki birçok kardeşimiz gibi iyi bir insansın, bu çok belli fakat bazen düşünmeden yazıyor olman yanlıs anlasılmana sebep oluyor. Eminim şuraya yazdığın birçok yorumundan dolayı çok kısa bir süre sonra pişman da oluyorsundur, ama o zaman iş işten geçmiş oluyor maalesef.
Bu yüzden biraz daha sakin, daha ılımlı olmaya çalış. Kendini yanlıs ifade etme ki yanlış anlaşılmayasın.
|
sen ilk mesajları okumadın değil hade ben link verdim yanlış yaptım. benden ılımlı olmamı bekliyorsunda. senin giriş çok mu ılımlşı olmuş. ? PKK ya dalar gibi bana yazanlara iki cümle etseydiniz. onlar çok mu ılımlı konuşmuş ? direk içgüzar bilmem ne. hanginiz afiş toplamasını eleşitrdinizde benden takdir etmemi bekliyorsunuz. PKKçılıkla suçlandım olamdı cemaatçılık yaptılar. bunlar bir birine çok mu yakın.
mesajı yanlış forma açma konusunda sana fazlasıyla katılıyorum.
ayrıca bana tebrik edip geçseydiniz diyorsunuz. peki polis ordusu gibi saldıranlar geçemezmiydi çok mu büyük bir engel bıraktım önlerine ki gelen tökezledi.
|
|
|