09-17-2011, 22:54
|
|
|
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
istersen sondan baslayim..
ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim..
benim yönetiminden kovuldugunu kanitladigin takdirde ben bu foruma bir daha girersem adam degilim ama benim kendim biraktigimi ve veda basligi actigimi yönetiminde kalmam noktasinda ne kadar rica ettigini kanitlarsam sen bu forumdan gidecek misin?
yada basbakanimiz gibi daha agir bir söz söyleyim eger sen benim kovuldugumu kanitlamazsan namertsin! eger delikanliysan tükürdügünü yala ve herkes icinde kanitla..
iste sizin gibiler böyledir sadece lafla peynir gemisini yürütmeye calisirsin, sen burada her konuyu kendi cemaatinin tartismasina cekmeye calis, her konuda kendine vazife cikarmaya calis, her konuda dinden, imandan bahset sonra arastirmadan, etmeden sallama yorum yap!..
bu arada baska konudada arkadasin hakkina girmistin cünkü sizin icin hak, hukuk sadece kendi cemaatinizle sinirli..
ne diyeyim Rabbim senin düsünce olanlara aman vermesin yoksa vay halimize..
|
"ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim.."
imanımın sorgusu sana mı kalmış. sen kendi imanından bahset benimkinden değil
ben kovuldun derken ineleme amaçlı yazdım. iftira amaçlı değil hemn yuraladın. yalancılık bilmem ne.
sen kendi ahlağından haber et 10 defa bana konularını uzatma dedin benzer konuları aynı yere aç dedin gelmişsin burada bana sırf konuların güncel olsun diye günecliyorsun diyorsun sen ne oluyorsun budurum da. hemde her tartışmalı konuda bunu söyledin. insanın söylediği hiç mi aklına gelmez.
sen benim güncelleme için yazdığı kanıtla kanıtlamassan bana ne atfediyorsan bende sana atfediyorum.
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı
Ammar kardeşim,
İmzanı değiştir, hergün yeni aksiyonlara girme.
Amacın üzüm yemek olsun, bağcıya sataşma.
Seni severiz ama bazen eleştiri ile sataşma arasındaki farkları ayırt edemiyorsun malesef.
Mavera kendi istediği ile daha rahat yorum yapmak amacı ile görevini bıraktı.
Atıldın, kovuldun vs. gibi şeyleri bir daha kesinlikle duymamayı umuyorum.
Yoksa yollarımız ayrılır kardeşim araya kim girerse girsin geri dönüşüde olmaz.
Vesselam.
|
tehdit olmassaymış iyi olurdu..
ben böyle anlaşılacağını hiç düşünmedim. yoksa yazmazdım
|
|
|