Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2011, 23:04   #85
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne amacla yazdigin belli.. bilmeden, arastirmadan bir iftirada bulundun simdide yok igneleme yaptim dedin nasil bir ignelemidir bu amacin yani beni rencide etmeye calismak bu hakka, hukuga siyiyormu..
yan dünden beri avukatligini yaptigin havacenin bana yaptigi hakaretlere ne diyeceksin ve o sahsin bir anda atatürkcü kesilmesini nasil okuyacagiz..
dün seriattan, laikligin din düsmanligindan bahsedenler bugün beni atatürke hakaretten sikayet edecekler..
ammar Allah rizasi icin samimi ol, inan sana deger veriyordum ama her söyledigin söz bendeki izlenimlerini alip, götürüyor kardesim..
iftira atmadım iftira olması için kasıt olması gerekir. bana konuları bir yerde topla demene rağmen her tartışmadan bana konu güncelliyorsun dediğin için ister inan iter inanma iğneleme amaçlı söyledim.

senin benden istediğini yaptığımda ,ikide bir konu güncelliiyor demen dediklerine hakka hukuğa sığıyormu benim yaptığım sığmıyor zaten diyorum sen ikide bir tekrar ettiğin için iğneleme istedim.

havace ne yazmış beni ilgiledirmi yor atatürkçü kesilmişse yanlış yapmıştır. ben doğrularımı savundum ve hala aynı görüşteyim onun avukatlığını yapmadım. laiklik hakkındaki söylediklerine katılıyorum hayatının her sözüne katılıyorum demedim.

havace üzerinde bana saldırmaya gerek yok. hesabını onunla gör.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla