Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-21-2011, 00:05   #14
Kullanıcı Adı
NS
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin kafan neyin kafası onu sormak lazım...

Önce israil ile eskisi gibi olmayacağız dedik... Ondan sonra sırasıyla tepkimiz moderatöreydi dedik... Geri çağırdığımız büyükelçiyi bir kaç hafta sonra yine yolladık... Yetmediği gibi israil'in milli bayramı sayılan kuruluş gününe mavi marmara olayından haftalar sonra 2 tane kendi bakanımızı yolladık...

Neyin kafasını yaşıyoruz Türkiye...
kardeş sen tcyi erdoğan mı kurdu sanıyon sen hele bi bak bakalm tsk kkk'yı kimin tankı, hkk 'yı kimin ucağıyla doldurmus ?

sen 6 gun savasını biliyosundur ama ben yine de hatırlatayım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%...va%C5%9F%C4%B1

senn elin kolun bağlı, nası dersen bu sefer de falkland islands yaz bi google a bak bakalm ne cıkıyo.

ha bu işin askeri boyutu ama sunu düşün abd nin ortadogudaki 2 müttefiği: israil ve türkiye.

senn çat diye ilişkileri koparman demek senn ülkenden dövizin cekilmesi demek, dısa bağımlı sahalarda -uydu teknolojisi petrol vs. - abd yi unutman demek. ha sen de bilirsin ben inanıyorum 1974 kıbrıs harekatında neler olmus acaba ucaklarımız neden havalanamamıs bi hatırla rica edicem.

ha bu benm sahsi de kanaatimdir; tc bağımsız bi devlettir amma ve lakin, öyle değildir.

öyle işte bu saatte bu kadar acıklayabildim. gözünü de seveym bu tür faşist klişeleriyle gelme böyle ofsayta düşüyosun.iyi geceler
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla