Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-24-2011, 18:55   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
eger duygusal yaklasacaksak bende seninle ayni duygulari paylasiyorum bana kalsa vereceksin apoyu halkin eline her parcasi bir ile dagilsin..
ama devlet icinde duygusalliga yer yok, en kücük bilgi, belge, izlenim, görüs degerlidir..
sonucta bir terör sorunu ve apo gercegi var o halde onu gözardi edemeyiz ondan en iyi sekilde cikarlarimizi gözetecek sekilde faydalanmaliyiz..
sorunu sadece askeri gücle cözecegimizi saniyorsak yaniliyoruz cünkü arkasinda milyonlarca sempazitani olan bir sorun öyle ben oldum demeyle bitmiyor, bitmeyecekde..
o halde dengeleri gözetip, yerinde adimlar atmaliyiz askeri gücle paralel sosyal, ekonomik ve kültürel adimlar atmaliyiz..
evet hükümetimizin bu noktada yanlislari olmusdur ki bana göre habur bir rezalettir ama bir yanlis yüzünden tamamen süreci yanlis yürütüyor demek yanlis olur..
sonucta terör dünde vardi, bugünde var tabiki suanda azmasinin nedeni bdp nin o bölgede zemin kaybi yasamasi ve degisen bölgesel dengelerdir..
bu vesileyle eger apoyu asmak cözümse hemen yarin asalim bu konuda hemfikiriz ama biz neden sineklerle ugrasmak yerine batakligi kurutma yoluna gitmiyoruzki..
kara hareketide gerekli, hava harekatida ama o bölgedeki güc dengelerinide gözetmeliyiz..
yoksa her gün sehit haberlerinin gelmesinden artik iflahimiz kesildi ki terör örgütüde bunu istiyor bizi tahrik etmek, ülkenin moralini bozmak ve insanlari birbirine düsman etmekdir..
diger bir notkayada dikkatinizi cekmek isterim pkk neden son zamanlarda sivillere ve özellikle polislere yönelik operasyonlari arttirdi?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla