09-24-2011, 19:07
|
|
|
|
oo sen olayi koparmissin kardesim .. sen diyorsun ki siki yönetim ilan edilsin ya kardesim düne kadar siki yönetim vardi, kürtce konusani iceri tikiyorduk, binlerce faili mechul var, basilan köyler var sonuc ne oldu koca bir sifir..
sen terör bitme noktasina geldi diyorsun asla bitme noktasina gelmedi sadece inine cekildi eger siz terör örgütüyle, milyonlarca sempazitan arasindaki baglari zayiflatmassaniz, o sempazitanlarin destekleme gerekcelerini ortadan kaldirmazsaniz öyle dönem dönem azalmada olsa asla bitmez..
sorun vur, kir,parcala taktigiyle olmaz yada tek basina öyle bitmez diyelim buna paralel kültürel, sosyal, egitim, saglik ve ekonomik alanlarda yatirim yapilmali, adimlar atilmalidir..
demokrasiyi taviz olarak görürsen her verilen hakki milliyetcilik cizgisinden degerlendirirsek bir nevi pkk nin ekmegine yag süreriz..
silahla mücadele olacak ama akillica senin dedigin gibi öyle pikinge gider gibi göstere göstere harekat olmaz biz gece ansizin dalacaksin ayni sekilde öyle 20 günlük askerlede olmaz egitimli, dagi,tasi bilen insanlarla olacak..
buna mükabil sehirlerde denetimi ele gecireceksin adamlar erzurumda karakol tariyor orada bir güvenllik zaafiyeti vardir o halde öncelikle bunlara cözüm bulunmali sonra bdp ye sira gelince adam gibi gelip siyasetlerini yapacaklarsa yapacaklar yok biz kravatli terörist olacagiz diyorlarsa kusura bakmasinlar mecliste hayvan beslemeninde alemi yok ama bunu yaparken onlari magdur durumuna düsürmeden, hakliligimizi ortaya koyacak sekilde ve en önemlisi demokrasiden sapmadan yapmaliyiz..
|
|
|