Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2011, 00:38   #27
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihannur, yani ben böyle bir konu kırk yıl düşünsem heralde aklıma gelmezdi. Türkiye haritasının sarıya boyanmasından efendime söyleyeyim Yunanlıları denize dökmemiz vs: )

Ama şey var, daha tam denize dökülmemiş, ben bunların sözlerini hala daha işitiyorum ve hala benim moralim bozuyor. Demek ki daha tam temizlenmemişler.

Şaka bir yana benzetme pek iyi olmamış yahu, şahsen yani öyle düşünmekteyim: )

Feride, daha önceki mesajlarımda söylediğim gibi,
bugünkü Hürriyet gazetesinde yazılanlara göre 2007 Genel Seçimi haritasının Yunanlıların denize dökülmesi haritasına, "Sanki Yunan kuvvetlerinin denize dökülmesi gibi bir harita." diyerek benzeten kişi Genelkurmay eski başkanlarından Yaşar Büyükanıt'tır.

Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
apla bende güzell bir yakıştırma değil diyorum ama...
cihan başka telden çalmaya devam ediyor..
ne dediğimi anlamadı herhalde

CHPlileri Yunanlılara benzetmek uygun değil elbette. Ama şu iki hususu gözden kaçırmayalım:

1- Yunanlıların Türkiye'yi terk etme haritasıyla CHP'nin ağırlıklı olarak oy aldığı yerler benzerlik gösteriyorsa bu durumun tespitini yapmak yanlış olmaz.

2- CHP Zihniyetiyle Yunan Zihniyeti arasında zihniyet benzerlikleri vardır. CHP Zihniyeti, Müslüman Türk Milleti'nin; gâvur gibi yaşamasını, gâvur gibi düşünmesini, gâvur gibi olmasını isteyen ve öneren laikçi ve bozuk bir zihniyettir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla