09-27-2011, 16:23
|
|
|
Okumadım lan 
Yahu nerenden uyduruyorsun yakın öldürün demeyi yuh be 
Elbet ihanet varsa,hele ki bunun sonucunda öldürme olayı varsa tabi ki gereken ceza ne ise yapılmalı,kişiler o bölgeden uzaklaştıırlmalı daha fazla silahlı unsurlara destk vermmesi için.
Başbakanın konvoyuna saldıran grup köylülerden ekmek almışlar,şimdi o köylüler yardımdan dolayı tutuklanamaz çünkü silahlı bir tehlike var.
Eğer bu köydekilerde aynı şeye maruz kalmışsa bunlar içinde yaptırım uygulanamaz.
Ama uzun süreli bir yardım,plan,barındırma,gönüllü şekilde yapmışlarsa zaten bunu asker tespit eder,gereken hapis cezası ne ise gerçekleştiriler,umarım terörle mücadelede yardım ve yataklık edenlere karşı bölgeden uzaklaştırma gibi bir ceza kural varsa gereken muamele zaten yapılır.
Karakolların bütününde duvarlarda o bölgedeki teröristin adı,kod adı,doğum tarihi,renkli fotoğrafı bulunur.
Köylülerin ne olduğunu mu çıkaramıcak istihbarat ? Bal gibi çıkarır bal gibi de cezaları kesilir.
Boru değil 6 insan oğlunun kanı aktı öldü.
Helikopter geliyor,teröristler yok oluyor,sonra bir daha basıyorlar.Bu çok rastlanan bir şey değil.
Korkuymuş ölüm korkusuymuş geçin bunları.
Boşaltılan köylere geri dönülülen bir dönemde köylüler baskıdan söz etmesin.
Şırnakta beytüşşebab mıdır nedir oraya bağlı bir köye giden bdpliler köylüler taş yağmuruna tuttu bdplilerin ağzına ettiler misler gibi.Hangi baskıdan söz ediliyor bunlar İstanbuldan günü birlik gelip taş atan kişiler mi yoksa ?
Konu Hüdaverdi tarafından (09-27-2011 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir..
|
|
|