Konu
:
Hain saldırıya köylülerden yardım
Tekil Mesaj gösterimi
09-28-2011, 01:32
#
10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ammar
Nickli Üyeden Alıntı
adamın kuzey ıraktan bahsettiğini kim söyledi sana ? ayrıca Turkiye Kürdistan diye bir yeri tanımıyor. olmayan kürdistana nasıl sürecek.
ayrıcı türkiyeden sürgün edilsinler diyorun bura türkiye diyorsun yunanistan kadar PKK sempatizanı var.
ayrıca sürgün edilsinler diyorsun. PKK ve çevresinden nefret eden biri olarak sana şunu söylüyorum. sen kürdistana benim yerime yerleş sana Kuran üzerine yemin edecem bir daha ne kürdistan derim neden orayı vatanım olarak söylerim tüm haklarımı fes edecem...
milyonlarca insan sürülünce sen mi yerleşeceksin Kürdistana....
Bölücü Terör Örgütü'nü (BTÖ) destekleyen Kürtçülere göre vatanları neresi? Kürdistan. O Kürtçülere göre Kürdistan nerelerden oluşuyor? O Kürtçülere göre Kürdistan, Türkiye topraklarındaki bazı yerler Kuzey Kürdistan, Irak'ın kuzeyindeki bazı topraklar da Güney Kürdistan olmak üzere Kuzey Kürdistan ve Güney Kürdistan'dan oluşuyor.
Bölücü Terör Örgütü'nü destekleyen bütün Kürtçüler vatandaşlıktan çıkartılıp Kuzey Irak'ta (vatanlarının bir parçası olarak gördükleri ve onlara göre Güney Kürdistan) yerleştirilirlerse, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi boşalmayacaktır. Kürtçü olmayan Kürtler ve PKK'yı desteklemeyen Kürtçüler vatandaşlıktan çıkartılmayacakları ve Kürtçü olmayan Kürtler ile PKK'lı olmayan Kürtçüler Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşamaya devam edecekleri için Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi boşaltılmış olmayacaktır.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul