Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2011, 00:58   #13
Kullanıcı Adı
Mustafa DÖNMEZ
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstesende kullanazsın.Bir yandan şehitlerden dem vururken diğer yandan şehit konusuna gelip başbakanın kızlarını yazmak akıl işi midir ? Oldu olacak Gs den ayrılan Baros'u da yazalım mantıklı gelir mi ? Bunun şehit haberiyle,veya terörle mücadeleyle bana tek bir bağlantısını 1 cümle veya yüz cümlede dahi anlatamazsın bağlayıcı yanı yok. Ortada bir konu varken daldan dala atlanmaz,hele ki bir şeyden dem vurulurken üstüne basa basa,hiç olmayan alakasız şeyler yazılmaz,yazılıyorsa ne kadar gayriciddi olduğunu gösterir,

Başbakanın,vatandaşların çektiği acıyı neden ve nasıl çeksin ? Çekse bu neyi değiştirir ? Çekmese neyi değiştirir ? Sonuçta bir seçmeni var,tüm seçmeni de kendisi gibi bir düzeyde yaşayan insanlar değil,şehit annesi de oy veriyor,fakirde veriyor zenginde,Allahsızı da oy veriyor dindarı da komünisti de bilmemnecisi de.Ortada tepeden inme bir şahıs yok,seçilmiş birisi var.
Bir boyacı 'benim çektiğim çileyi çekmeyene oy vermem' dese,bunu herkes dese ortada başbakan olacak insan kalmaz.Başbakandan daha başbakancı kesilmenin manası yok.Eleştirmek değildir bu,çamur atmaktır.Eleştiri ile saçmalığı ayırt etmek gerekir.
Ve aynen şaşırmamak lazım bakış açısı,açının konumu önemli burada elbet.Düz,amuda,ters,şaşı,yan,seç beyen al.

Ortaya doğru dürüst bir şey sersen godoslamasına dalardım yorumlardım,ama senin ortaya serdiğin saçmalıktan ibaret.
Yorumun ki yorum demek bile saçmalık olur,başı Filistin,sonu kızları.
Mantık ararsan kendi yazından ne ala.
Ha,bağlayacı yanı olsa konunun özüyle yorum yapardım,ama bağlayıcı tek bir yanı yok olamazda ıkınılsa sıkılırsa ters dönülse bağlayıcı alakası hiç bir yanı yok.Önce kendi yorumunu oku.
Sen bağlayıcılık buluyorsan sorun sende demektir.
Demek ki bu konuda yeterince içim dolu ki ortaya döküyorum. Bağlayıcılık, saçmalık, mantık üçgenleri arasında konuyu değerlendirmeye devam et. Ben şehit annesinden örnek verirken, sen kerhanedeki karıdan, Ben toplumun bu konuda büyük rahatsızlıklarından bahsederken, sen kızlarına laf etmeme kadar değerlendirme ve sonuca varacak bulgular elde ettin ise ne mutlu sana!
Aklın gözlerine perde çekmemiş, ve ruhunda empati tohumundan bir kırıntı var ise, konuya özüyle ve özgüvenini katarak ( çok rica ediyorum ) etiketleme ve yaftalama yapmadan düşüncelerini belirt veya yorumunu yap. Belki bilmediğimiz bir konu varsa öğrenir, GAYRİCİDDİ tavrımızdan da ödün veririz. ( Bu da nerden çıktıysa artık )
Mustafa DÖNMEZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla