10-01-2011, 01:19
|
|
|
Alıntı:
Mustafa DÖNMEZ Nickli Üyeden Alıntı
Demek ki bu konuda yeterince içim dolu ki ortaya döküyorum. Bağlayıcılık, saçmalık, mantık üçgenleri arasında konuyu değerlendirmeye devam et. Ben şehit annesinden örnek verirken, sen kerhanedeki karıdan, Ben toplumun bu konuda büyük rahatsızlıklarından bahsederken, sen kızlarına laf etmeme kadar değerlendirme ve sonuca varacak bulgular elde ettin ise ne mutlu sana!
Aklın gözlerine perde çekmemiş, ve ruhunda empati tohumundan bir kırıntı var ise, konuya özüyle ve özgüvenini katarak ( çok rica ediyorum ) etiketleme ve yaftalama yapmadan düşüncelerini belirt veya yorumunu yap. Belki bilmediğimiz bir konu varsa öğrenir, GAYRİCİDDİ tavrımızdan da ödün veririz. ( Bu da nerden çıktıysa artık )
|
Bağırsakları dolup wc ye koşan insanın yaptığı eylem bile senin şu yazdıklarından daha anlamlıdır,çünkü yapılan olay yapılması gerekendir,seninkisi ise yapılmaması gereken.Seninkisi iç doluluk değil,ha illa ki bir doluluktan söz ediyorsan bu anca saçmalık doluluğudur,mantıksızlık doluluğudur.Ne yazarsan yaz bu değişmez.
Sen şehit annesi örneği vermiyorsun daha yazdığından bihabersin,sen gelmişsin başbakan evladını kaybetmemiş diyorsun,'bilmez ki bir annenin evladını kaybetmesinin ne kadar büyük bir acı olduğunu' diyorsun, ula ne alaka ? İşine gelince 'şehit annesi örneği verdim sen kerhane karısı diyorsun' diyorsun.Dediğim gibi,bazı olayları,acıları,eğleceleri,bilmemneleri tatmak için illa ki yaşamak gerekmez.İlla ki başbakan insanların evlat acısını anlaması için oğlunun ölmesi gerekmez.Ha denir ki 'onun acısı kadar hiç kimse o acıyı yaşayamaz' bu başka,ama senin dediğin buna bile çıkmıyor,çıksa dişimi kırıcam.
Toplumun sözcüsü müsünsen ? Hangi toplum ? Herkes kendi adına konuşur.Toplum adına konuşuyorsan hiç konuşmaz topluma yazık oluyor Toplummuş la okuyun görün Toplum da Filistinden girip başbakanın kızından çıkıyorsa tüküreyim o toplumun sıfatına.Toparlanıp gitsin o toplum bu ülkeden.
Sen burada başbakan hakkında saçmalarsan ben karşına dikilirim,hele ki başbakanın kızlarını ağzına dolarsan eteğindeki tüm saçmalıkları döktüğüm gibi eteğinide çekerim mal beyanında bulunursun ne olduğun görülür.
Başka şeylerden ödün verme de 
Yorum yapmasını bil,haddini aşma,o vakit adam yerine koyup gereken cevabı veririz.
Sen saçmalarsan saçmalıklarını da böyle göstermesini biliriz.
Genel olarak söylüyorum ulan millet o kadar kolay sanıyor ki ülkeyi yönetmeyi,herkes malkoçoğlu kesiliveriyor birden.Oysa bir tanesi bile fikir yürütemez,bir tavsiye de dahi bulunamaz,anca çıkarlar 'başbakanın yurt dışında ne işi var' diyip öterler,'neden bir şey yapmıyor' derler,rambo gibi silahları kuşanıp dağa mı çıkması bekleniyor nedir ? Hadi başbakanın aklı yetmiyor diyelim,ulen bari fikir koyun ortaya 'şu yapılsın bu yapılsın' ama bu da yok 
Şimdi akifin günahına da girmek istemiyorum 
|
|
|