Konu
:
Darbeye teşebbüs fiili oluşmamıştır
Tekil Mesaj gösterimi
10-06-2011, 11:47
#
8
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
rikopasa
Nickli Üyeden Alıntı
Ah be Terennüm'üm ah ... Ben dememişim bu yazılanları. İyi okusaydın bu yorumları 11. Ağır Ceza mahkemesinin başkanının söylemiş olduğunu hatta diğer 2 hakime muhalif olduğunu görecektin.
Birde sizler anlatılmak isteneni anlamamışınız, adam demişki evet yargılansınlar suçlularsa cezasını çeksinler ama adil yargılansınlar. İçeri alınanların çoğu iddia üzerine yatıyorlar orada. O belgeleri senaryoları hazırlayanların çoğu emekli olmuş, bazıları ölmüş ve senaryolarda belgelerde adı geçen bu kişilerin yerlerine başkaları yazılmamış yani dökümanlar güncellenmemiş. Bu da böyle bir durumun artık geçerli olmadığını askerin böyle şeylerle işi olmadığını göstermezmi sizce.
ah paşam ah bunu kimin söylediği önemli değil sen konuyu açtığına göre aynı düşünceşleri tasvip ediyorsun demektir yanlış mı anladım?o belgeleri hazırlayanlar o dönemlerin etkili ve yetkili kişileriyle paşam..şark kurnazlığını bırakınız..
evet evet eminim senin dediğin gibidir hükmü yoktur onun için mi her 10 yılda düzenli darbe olur bu memlkette?
geçiniz paşam geçiniz bunları..bırakın postal yalayıp askere dalkavukluk yapmayı..herkes haddini bilecek herkes işini yapacak. Asker bu milletin ensesinde nasıl boza pişiririmin hesabı yapmayacak..benim cebimden çıkan vergileri alıp helikopterlerle pikniğe gitmeyecek..eratın eline pimi çekilmiş bombayı çekip ana kuzularını yoktan yere feda etmeyecek..ülkeyi karıştırmak için heronlarla canlı infazları seyretmeyecek..birliğinde öldürülen askere eğitim zaiyatı deyip ailesine teslim etmeyecek..milleti fişlemek için askeri uçakları kaldırıp köyleri takip etmeyecek(bknz:bilvanis) başbakana mesaj vermek için alçak uçuş yapmayacak..vel hasıl kelam asker kışlasında kendi görevine dönecek..senin dediklerin yada o zatın dedikleri lafu güzaftır benim için..
Terennüm
Açık Profil bilgileri
Terennüm nickli üyeye özel mesaj gönderin
Terennüm - Daha fazla Mesajını bul