10-06-2011, 18:42
|
|
|
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı
furkan sen patalojik bir vakıasın,sorunlarIn derinlemesine,yüksek tahsil yeterli değil yüksek tedaviye de ihtiyacın var.Olayları okul ve cemaat ekseni saplantısından uzaklaşmadan okuyamıyorsun.
Türk Sağlık sistemi DOKTOR saltanatı altında eziliyor.Hastalar ve hasta yakınlarına DOKTORLARIN MALI muamelesi yapılıyor.
Bak ben başımdan geçen olayı anlatayım sana.Beynini ve hücrelerini odakla;
Bundan 6 yıl önce,Kız kardeşim böbrek yetmezliği yüzünden acil diyalize girmesi gerekiyordu avrupa yakasında önemli bir devlet hastanesine gittik acip kollarına fitül açılması gerekiyordu yani en geç bir kaç gün.Doktorun yanına ben çıktım doktor bey sevk burada acil olarak fistül açılmalı dedim ama şerefsiz bana hastane yoğun en erken bir ay sonra yapabilirim ama özel muayehaneme gelirsen yarın fistülü açarım 1.5 milyar da getir.Hastane ise sinek avlıyor,derken sonra bir başka devlet hastanesinde birkaç tanıdığı araya soktuk da operasyon yapılabildi.
İşte DOKTOR dediğin şerefsizler bunlar.
Hem tam gün yasasına hem de yabancı doktorlarında hizmet vermesine karşı çıkmak ancak doktor kıçı yalamak demektir.
Yurt dışında ki okullardan mezun olup da doktor olan başarılı hekşmler Türkiyede çalışmak mı istiyor.Türkiyenin doktora ihtiyacı olduğu sürece çalışabilirler.
Bu ülkede bir doktor 10 hakim 5 emniyet müdürü maaşı alıyor.Onlar dirsek çürütmemiş mi nedir bu SALTANAT?
|
geçmiş olsun kardeşim, çok vafasız bi sınavdan geçmişin, ALLAH kimsenin başına böyle can pazarı anları getirmesin, benimde yiğenimle böyle bi vaka başımızdan geçmişti..bence bu gibi olaylar dediğiniz üzere yemin eden şerefliler tarafından yapılşıyorsa , bu o doktoron şerefle münasebetinden kaynaklanıyordur. cemaat dediğimiz olgu, bu gibi durumlarda nerede akla gelir anlamadım. siz yinede müsama gösterin ,
|
|
|