Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2011, 00:09   #37
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
anketteki seçenekler güzel çoğunu işaretledim bir de bu seçeneklerin dışında, caddede yürürken ağızda kürdanla dolaşanlardan midem bulanıyor. lokantadan çıkıyor atıyor ağzına kürdanı evir çevir çok iğrenç.

hırkkkkkkkk tühhhhhhh yapanlara iyi sövüyorum.

güneş gözlüğünü taktı mı kendini podyumda hisseden, tüm gözlerin üzerinde olduğunu sanan kendini beğenmiş asalaklar da mide bulandırıcı. havalı insanlardan nefret ederim. hele hele kapalı mekanda veya gölgede güneş gözlüğü takanlar yok mu? odasında güneş gözlüğüyle fotoğraf çekip de facebook da profil resmi yapanlar yok mu? Allah akıl fikir versin. eklemiyorum öylelerini

daha yeşil ışık yanmadan kornaya abanan sürücülerden... yayaya saygısı olmayan, arabasına bindi mi kendini şehrin hakimi sanan denyolardan, cadde ortasında telefonla mı konuştuğu yoksa anırdığı anlaşılmayan borozan gibi öten cahiller de mide bulandırıcı. bu tür olayların sayısı bana göre ülkelerin medeni oluşlarıyla da paralellik gösteriyor. çok fazla medeni bir ülke olamadığımız için ankette yer alan seçeneklerle çok sık karşılaşıyoruz günlük hayatta.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla