10-09-2011, 19:30
|
|
|
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Almi'cim ne demeleri gerekiyor ki. Sürekli sürekli çıkıp, demeç verip, insanların milliyetçilik damarlarını kabartmanın ne manası var. (Kaldı ki ben her türlüsüne karşıyım milliyetçilik söylemlerinin)
Zaten yeri gelince başbakan birlik beraberlik mesajları veriyor.
|
Ben milliyetçi söylemlerde bulunsunlar demiyorum ki Feride. Kaldı ki zaten AK Partili kürtlerin milliyetçi olması mümkün değil. Yani o tür açıklamalar yapılsa bile kimse bunu dikkate almaz, aksine yapılan açıklama ters teper.
Benim söylemek istediğim şey bugün bdp'liler sözde ya da özde davalarında haklı ya da haksız devamlı gündemdeler, bir açıklama bir toplantı vs içindeler. Bu durum halkı galayana getirmeye davalarına sahip çıkmalarına neden oluyor.
Zaman zaman AK Partili kürt milletvekillerinin de bakın biz de kürdüz ama bunların amacı kürtlerin huzuru değil diye başlayan cümleler ile gündeme gelmeleri, tüm kürt milletvekillerinin toplucu yine zaman zaman açıklama yapmaları, kendi memleketlerinde halkla daha fazla iç içe olmaları ya da sadece Ankaradan doğuyu g.doğuyu seyredip sadece kapıların ardında kürt ya da pkk sorununu konuşmaları yerine; bunu halkla paylaşmaları daha iyi olmaz mı?
Bence bunu yapmaları demek sorunun çözümüne biraz daha yaklaşmak demek. Çunku halk tv de izlediğine değil birebir onlarla muhattap olanları ciddiye alır.
Ki bu yüzden bdp liler devamlı halkla iç içe, bu yuzden bdp miting ya da toplantı yapacağını bildirirken sadece 1 saat içinde meydana yüzlerce kişi toplayabiliyor.
Bunun sebebi birebir iletişimden kaynaklanıyor.
Konu ALmi´ tarafından (10-09-2011 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir..
|
|
|