Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2011, 22:18   #18
Kullanıcı Adı
ibocan
taliban veya el kaide hakkında çok detaylı ince ince bilgilerim yok, fakat şunu söylemek istiyorum, 11 eylül olayları gerçekleştiğinde , abd ırak'a el-kaide sayesinde girdi,afganistan işgal edildi ya taliban mazeret sunuldu yada el-kadie, onca müslüman öldü, kadın çoluk çocuk yaşlı öldürüldü veya kadın kısmına hem hakaret edildi hemde tecavüz edildi, neydi mazeret, '' terörist zanledildiler veya şüphelilerdi,,sanki SAVAŞ sebebi olarak bu örgütler veya gruplar kurulmuş tezgahlanmış ve ÖRGÜTLENMİŞ ve dünya toplumuna günah keçisi ilan edilmiş.. !!! ve her türlü ticari servislerde bu örgütleri bu şekilde kullanıp PETROL amaçlı bir noktaya geliniyormuş düşüncesi ABD nin bu denli GASP'çı tutumunada denk düşüyor. yani ben demiyorum el-kaide veya taliabın içinde iyi insanlar olmasın, vardır mutlaka iyi inançlı insanlarda vardır mutlaka. KULLANILDI diyorum, çünkü kamera karşısında bi insanın başının gövdesinden ayrılması hiçbir müslümanın yapacağı CİHAD türünden bi noktaya tekamül etmiyor, hatta bu olayları GAYRİ müslim lerde yadırgadığından , bi anda el-kaide veya taliban örgütü dünyada MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞINI yayıverdiler.. fakir ,çaresiz,müslümanlar daha çok ölür ve şehit oluvermeye başladılar,,öbür yandan GAYRİ MÜSLİM düşmanlığıda çoğalıverdi,ben bu işin içinde bi bit eniği sezer gibiyim, acaba nedir bu işin sırrı,, CİHAD'mı yoksa kullanılmakta olan bi örgütmü,,
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla