Konu
:
İkinci Eş Yasal Olmalımı? Tartışmasına Dair..
Tekil Mesaj gösterimi
10-16-2011, 05:08
#
6
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Eşref
Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi Depare kardeşim ne dediğini tam anlayamadım. Hanım nüfusu erkek nüfusa göre az olsun. Atıyorum ülkede 4 hanım 10 erkek olsun. Hal böyleyken sen 1 erkeği 4 bayanla evlendirip 9 erkeği bekar bırakırsan bu doğru mu olur?
Hayır olmaz ama 100 bin olup bunların 500 tanesi çok eşlilik yapıyorsa buna da kimse bir şey diyemez anlatabildim herhalde
Benim söylemek istediğim müsade varsa helaldir ama farz olmadığı için görevli kadı yahut savcı kardeşim nüfusu tehdit ediyor 4 kadınla evlenemezsin yahut 2 kadınla evlenemezsin tek kadınla evlenebilirsin diye hüküm verebilir..
Önümüz de koca tarih var hemde nüfus oranı bizim zamanımıza göre çok daha az hal böyle olduğu halde isteyen çok eşlilik yapmış kimse de ortada bekar kalma mış üstüne üstlük o zamanlar birde cariye olayı var..
Böyle bir şey zaten olmaz atıyorum 1 milyon insan varsa bu sene 200 bin kişi tek eşli 5 bin kişide çok eşli evlilik yaptıysa e her sene reşit sayısı nüfus oranı artıyor böyle bir açık olmaz..
Matematiksel hesap yapmaya çalışıyorsan Türkiye'de Erkek nüfusu yaklaşık 100 ile 200 bin civarı fazla o zaman otomatikman bu kadar erkeğin açıkta kalıp bekar kalma tehlikesi yaşadığını söylemeliyiz
depare
Açık Profil bilgileri
depare - Daha fazla Mesajını bul