Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-17-2011, 20:53   #33
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
NûN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya üstat, mütevazi hayat yerine tankla gezenlere eyvallah, her ay telefon değiştirene de eyvallah. Ama bu ötv faturalardan da alınıyor. Bir bakın TTNet'e ne kadar ötv ödüyoruz.
Vergide yapılsın ne yapılıyorsa, ÖTV nedir ya, utanıyorum devletim adına! Özel tüketimmiş, iletişim adı üstünde ya, i-le-ti-şim!
Yazar kasar fırlatılan günlerden kurtulmak için oy verdim ben, vergi yükü çekmek için değil!
Ayrıca yasakla-zamla insan engellenmez, kamçılanır! Pöfür pöfür sigara içenler bu huyundan mı vazgeçecek bu zamla, aman ne güzel hükümetimiz sağlıklarını düşünürmüş de, hanimiş de hanimiş.
Tüketim çılgınlığını zamla mı engelleyecekler, zengin her şartta o zammı verir gene de alır!

Oyyyy torpak başıma!
Sevgili Nun ötv ttnet ile bağlantılı zamlı olduğunu düşünmüyorum.

Bir çok Avrupa ülkesi ( Yunanistan’ Portekiz’ İspanya’İtalaya’İrlanda ) bankalara toplam 2 trilyon 165 milyar dolar borçları bulunmakta mevcut borçların aksamadan ödenmesi için acil kararlar alıyorlar bunlar alınırken işci memur maaşlarında gerileme dahi yapıyorlar.

Hükümetimiz etrafında ki ülkelere bakıp kapıya dayanan krizlere karşın cari açıkdaki olası rahatsızlığı giderme adına ötv artışıyla cari açığı dış ticaret açını durdurmak istiyor . Vergi kanunda yapılamayan düzenlemeler yüzünden gelir dağılımını dengede tutmak için kayıt dışının etkisi ile vergilerin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. İktisat politikasının gereği aslında zengini daha çok rahatsız ediyor , yıllardır iyi giden ekenomi kendilerine epey kazandırmışken neden bazı cevreler şimdi bilakis zenginler aşırı tepki veriyor dersiniz. Yerli ve küçük motorlu makul araçlarda bir şey yok ithal edilen tank gibi araçların vergi artışı bence normal. Eşinin mutfak giderinden coluk cocuğunun eğitiminden kısıtlayarak tütüne içkiye para yatıranlara karşıda bu zamlar yerinde

Fransız şairin biz sözü var.
Susuzluğumuzdan daha büyük olan bardaklarımız, sürahilerimiz yüzünden utanıyordum." diyor Fransız filozof şair.

Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla