Konu
:
Ötv Zamları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Tekil Mesaj gösterimi
10-17-2011, 21:24
#
30
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
dilekarili
Nickli Üyeden Alıntı
arkada değildimde seslerini duydum suriyedende yankısı geldi duymadınızmı o resimdeki görüntüylede kandırmayın milleti 10 sene önceyi unuttunuz dünyaya kafa tutarken apo meselesinde hatırlamazsınız siz kıbrıs harekatını söylemiyorum işkembeden kabadayılık kolay önemli olan icraat bi karayılanı iranın elinden alamadık nası iş bu ben anlamıyorum sanki kurtuluş savaşı 10 sene önce olmuş darbe 10 sene önce olmuş gibi konuşanları yani küresel gelişmeleri hükümete bağlamak ne kadar doğru o zaman mektup yazıyorduk şimdi görüntülü konuşuyoruz bunlar doğal süreçler kim gelse böyle olcaktı zaten gerçi şıh uçmaz mürid uçurur uçurun bakalım ne kadar uçurursanız
sakin ol öncede anlaşılır yaz biraz...
yorma beninde...
Alıntı:
o resimdeki görüntüylede kandırmayın milleti 10 sene önceyi unuttunuz dünyaya kafa tutarken apo meselesinde hatırlamazsınız siz
10 yıl öncesine dair içerisinde dünya ve kafa sözcüklerinin geçtiği bir cümle kuracaksanız size şunu öneririm...
''dünya bizimle kafa bulurken''
apo meselesini gayet iyi hatırlarız
ecevitin amerika bize apoyu niye verdi anlamıyorum sözünüde hatırlarız...
bahçelinin başbakan gerekeni söylemiştir deyişinide hatırlarız...
meclisten yasayı nasıl geçirdiğinizi ve apoyu astırmadığınızı iyi hatırlarız...
Alıntı:
kıbrıs harekatını söylemiyorum işkembeden kabadayılık kolay önemli olan icraat bi karayılanı iranın elinden alamadık
evet kıbrıs barış harekatı
erbakan hoca talimat vermeseydi ecevit 1 ay daha merdiven medvien kapı kapı dolaşırdı natodan destek almak için
Allah erbakan hocamızdan razı olsun...
Alıntı:
ben anlamıyorum sanki kurtuluş savaşı 10 sene önce olmuş darbe 10 sene önce olmuş gibi konuşanları yani küresel gelişmeleri hükümete bağlamak ne kadar doğru
valla bende anlamadım o söylediklerinizi...
küresel gelişmeydi madem yıllar yılı bu enflasyon düşmek bilmedi...
faizler düşmek bilmedi...
memleketteki yönetimin cibiliyetsizliği ne zaman küresel çapta bi gelişme oldu ?
ak parti hükümeti küresel çaptaki 2008 krizini bile en az hasarla atlattı...
oysa ecoovit hükümeti küresele değil ulusal çaptaki krizde tepe taklak oldu...
cumhurbaşkanıyla başbakan birbirine anayasa kitapçığı fırlattı
rezalete bak...
Alıntı:
o zaman mektup yazıyorduk şimdi görüntülü konuşuyoruz bunlar doğal süreçler kim gelse böyle olcaktı zaten gerçi şıh uçmaz mürid uçurur uçurun bakalım ne kadar uçurursanız
oha siyasi yaklaşıma bak
madem öyle neden cumhuriyet var demokrasi var...
başta tek bi adam seçilirdi çoluğu çocuğu yönetirdi memleketi
demek ki yönetimle bi alakası yok tamamen sürece bağlı
ula evinde izlediğin tv bile kendiliğinden hareket edemiyor yönetimle kumandayla kontrol ediliyor adamın dediğine bak ya
İntifada