Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2011, 18:06   #36
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayi 24 imis...
yakinda goruntuler ses kayitlari ortaya cikar...
her gun saldiri olan ulkede terorun en azgin oldugu cukurcada 24 kayip verecek kadar buyuk baskin nasil yiyorlar sasiyorum...

Benim de asıl anlamadığım nokta bu. Elimiz tetikte beklerken nasıl böyle bir baskın yeriz? Durağan bir dönemde olsak, belki anlarım ama aktif çatışmanın yaşandığı bir dönemde bu kabul edilemez. Daha bir ay önce başbakanımız "bundan sonra konuşmayacağız, harekete geçeceğiz" demişti. Böyle mi harekete geçtik?

Bu ülke ne zaman bdpli soysuzları cezaevine atar, Apo'yu susturur, Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir ve onun gibi örgüte hizmet eden yöneticiler-idareciler tutuklanır, doğu ve güneydoğudaki bazı kritik noktalarda özel önlemler alır ve K. Irak'a girip gerekirse orada bir tampon bölge oluşturursa işte o zaman terörle mücadele edildiğine inanırım.

Aksi halde başbakanımız ve cumhurbaşkanımız da dahil, kim ne derse desin, ister intikam yeminleri edilsin isterse beddualar verilsin; bu ülkede terörle mücadele edildiğine, akan kanlarımızın hesabı sorulduğuna ben inanmam, inanmıyorum da.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla