Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2011, 20:37   #56
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün geceki saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizin 14 tanesi kürt kökenliymiş...

ya yavuz kusura bakma da televizyonda programlarda da bunlar çok dillendirildiği için kızdım,sen yazmışken de bu eleştirimi yazcam artık.isterse hepsi yunan olsun yani bu vatan için canını kim verdi de hangi ırktan olduğu incelendi.hıristiyan şehit verdik gene Allah rahmet eylesin dedim,bugün sabah uykulu gözlerle haberi aldım aylardır ilk defa hüngür hüngür ağladım,ama bazıları televizyona çıkmış hala kürtler şöyle iyi böyle iyi onlardan da şehit olanlar var gibi laflar ediyor.YAHU hangi köpek oğlu köpek bi kürdü sırf kürt olarak yaratıldığı için vatanının dışında gördü ki böyle yorumlar yapılıyor anlamıyorum.başından beri diyorum bu kürt açılımı boka saracak diye,bu televizyona çıkıp kürtler kardeşimiz diyenler de iktidarın bu garip projesine yağ sürmek için kendilerini yırtmasınlar,bu vatan için canını veren ister TÜRK ister KÜRT ister ERMENİ olsun hepsi canımızdan kopmuştur

Hepimizin başı sağolsun,Allah bu kafirlere gün yüzü göstermesin
Yavuzcum senin mesajına tepki değil kesinlike sen hatırlatınca aklıma geldi de yazdım sadece..