Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2011, 23:17   #73
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ağır tedbirler alacaksın terörün propogandasını yapan adama müebbet vereceksin.. Polisine taş atan kansıza karşı güvenlik güçlerine silah kullanma yetkisi vereceksin.. apo itini canlı yayında sallandıracaksın eş zamanlı olarak bdp'li kansızların vekilliklerini düşürüp içeriye tıkacaksın.. Daha sonra yeni anayasa yapılıyor ya ağır maddeler yapılacak " terör örgütünün yürüyüşüne katılana , slogan atana , posterini taşıyana , milli manevi değerlere hakaret edene müebbet vereceksin ( ASLINDA İDAM OLMASI GEREK AMA MALESEF PISIRIK BİR ÜLKE OLDUĞUMUZ İÇİN İMKANSIZ )

Böyle sert tedbirler alacaksın. hoşgörü hoşgörü nereye kadar neyi hoşgöreyim kimi hoşgöreyim...
Polise taş atanların %99 u 18 yaş altı,neyine silah kullanma yetkisi vereceksin bu kadr aciz mi ülke ? Propaganda yapanları elbet içeri sokmak lazım zaten sokuyorda mümkün olduğu kadar ama elbet yeterssiz,star gazetesinin bugün kü manşeti bunu ispatlıyor zaten.aponun sallanması çözüm değil,sallandırsanda köpeklerle çifleştirsende dansöz kıyafeti giydirsende,geçtim bunları apo çıkıp ''kapatıyorum la pkkyı herkes işine evine köyüne' dese de terör devam eder,dış güçlerle bağlantılarını unutuyorsun.bdpliler pek tabi içeri tıkılmalı zaten ama bunun da çözüm olmadığı geçmişte görüldü,leyla zana tıkıldı da ne oldu ?
Her ceza bir başka belayı doğar bunu açık seçik ortada.Daha öncede sert tetbirler alındı,olağanüstü haller ilan edildi bir boka yaramadı daha beter yaptı.Duygusal düşünmekle akıllı hareket etmeyi ayırmak lazım.Bana kalsa her birinin makatına ağaç gövdesi sokmak lazım ama demekle olmuyor yapılsada çözüm değil.