Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2011, 23:38   #80
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Operasyonu ak parti yapmıyor,başbakan askeri üniforma giymiyor,ak parti seçmeni de asker değil.Ülkede TSK var,hükümette bütçe ayırır güçlendirir en iyi silahları alır izin verir bilmem ne yapar,askerde gider operasyonu gerçekleştirir.fransayla son günlerde sidik yarışı yaptığımız halde restleştiğimiz halde,pkk konusunda bir anlaşma yapılıyorsa demek ki hükümet mümkün olduğunca doğru hareket ediyor demektir.Devleti insanlar yönetiyor elinde sihirli çubuk olanlar değil hokus pokus yapsın yok etsin,sihirli çubuk olsa zaten terörün kıçına sokardı.

ben terör konusunda hükümetin ak partinin sayın başbakanın başarısız olduğunu düşünüyorum.burdan yıllardır destek mesajlarımı nasıl yazdıysam bu kezde eleştiri yapıyorum belki bir yerlere ulaşır diye ayrıntılar benim için teferruattan ibaret şu anda.bukadar şehit verilmesinin bahanesi bir açıklaması olamaz.artık kabul edilmeliki iyi niyetle bir yere varılmıyor.terör konusnda yapılan siyaset herneyse başarısız olmuştur.bunun sorumlusuda askerden çok bu ülkeyi yöneten insanlardır.kimse kusura bakmasın başarıyı nasıl kabulleniyorsak başarısızlığıda kabullenme zamanıdır.ben bu dakikadan sonra gözlüğümü çıkarıp etrafa öyle bakma kararı aldım.buda benim en doğal hakkım.saygılar.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla