10-19-2011, 23:50
|
|
|
Alıntı:
ENES_CAN_AK Nickli Üyeden Alıntı
ben terör konusunda hükümetin ak partinin sayın başbakanın başarısız olduğunu düşünüyorum.burdan yıllardır destek mesajlarımı nasıl yazdıysam bu kezde eleştiri yapıyorum belki bir yerlere ulaşır diye ayrıntılar benim için teferruattan ibaret şu anda.bukadar şehit verilmesinin bahanesi bir açıklaması olamaz.artık kabul edilmeliki iyi niyetle bir yere varılmıyor.terör konusnda yapılan siyaset herneyse başarısız olmuştur.bunun sorumlusuda askerden çok bu ülkeyi yöneten insanlardır.kimse kusura bakmasın başarıyı nasıl kabulleniyorsak başarısızlığıda kabullenme zamanıdır.ben bu dakikadan sonra gözlüğümü çıkarıp etrafa öyle bakma kararı aldım.buda benim en doğal hakkım.saygılar.
|
Bahane değil,rum kesimindeki gibi bir patlama gerçekleşmedi,o patlamanın bahenesi olabilir anca.Farkındaysan silahlı bir mücadele söz konusu ve eş zamanlı gerçekleştirmişler,sıradan amatör grup değil bu gayet uzman ayrıca arazide daha iyi,gayet iyi yapılanmış bir örgüt var,dağda gezen şehirde de rahatca saklanabilir,zaten son saldırılara bakarsan adamlar araçlarla gelip basıyor aynı araçla kaçıyor,bunu ist de yapamazlar ankarada yapamazlar ama orada çok rahat şekilde yaparlar.Madem silahlı bir güçle mücadele ediyorsun,öldürmesini biliyorsan ve doğal karşılıyorsan vermeyi de doğal karşılıcaksın.''Zaiyat verilemez' diyemezsin,verilir ama bunu en aza indirmekle görevlisindir burada devreye tsk giriyor,komutanlık giriyor,başbakanı bağlayan bir şey yok burada,zaten herşey silah gücü değil insan aklına bağlıdır.Başarısızlığı kabullenmek diyorsun ama kabullenmediğin ortada,kabullenseydin gözlük mözlük demezz sigortaları arttırmazsın.
İyi anasını satayım ak partiyi suçlayalım,kıçı yiyen varsa tsk yıda dışlasın 'askere gitmiyorum' desin ama yemez,ak partiyi suçlayın 'oy vermicem gözlüğümü çıkarıcam' diyen varsa samimi ve insani davranıp tskyıda suçlayın 'askere gitmicem' desin,ama diyemez,çünkü asıl gözlüğü o vakit takmıştır.Elma ile armutu ayırmak bu kadar mı zor ?
Ben sert mücadeleye bakmam,sadece kan akıtılmasına bakamm,bakarım kaç kişi örgütten kaçmış kaçı teslim olmuş pişman olmuş,kaç silah kaçakcısı elee geçirilmiş,kaç kilo eroin yakalanmış,yurt dışında diğer ülkelerle ne yapılmış buna bakar öyle hareke tederim.
Konu Hüdaverdi tarafından (10-19-2011 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir..
|
|
|