Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2011, 02:57   #126
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Hasan ERBEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimki suclama degil elestiri.Ve herkese.Bende dahil olmak uzere.Ne dikerse diksin kardesim sonuc ne?Karakol komutani veya karakolu elestirmiyorum onu oraya diken mantigi.Ben sistemden bahsediyorum.Halka gelince benim evladim gitsin orada sehit olsun ne icin oradaki halk icin,onlarin gelecegi icin ama onlar vay efendim korkmus sindirilmis.Oyleyse benim gozumde hicbirinin bit kadar degeri yok.Ya dokulup lanetlesinler yada ezilip gitsinler.Ha eger istanbulda karsi koymuyorsa onlarda mustahaktir kusura bakma ama.Herkes gozunun onune baksin,bir olsun hakkini savunsun.Sonuc ne olursa olsun.olumse olum,zulumse zulum.Suanki durum cokmu iyi?30-40 bin sehit ne icin ve nasil oldu?besiktekinden mezara kadar?
Sistemi eleştirip karakolların yapısını eleştirmemek çelişkili olmuyor mu ? Evladın İzmir de 15 ay boku bokuna mı askerlik yapsın ? Yoksa terörün olduğu yer olan güney doğuda mı yapsın ?
Oradaki asker oranın halkı iin değil,İstanbulda oturan içinde askerlik yapıyor.İyi anasını satayım askeri çekelim bölge pkk ya kalsın insanlara iyice baskı uygulasın daha fazla eleman toplasın bu mudur istenilen ?
fransadan konuşmak kolay,fransada da yapılanmalar var,eminim fransada da yürüyorlardır,sen karşılarına çıkabiliyor musun ? Hiç bir ilde semte pkklılara karşı halkın durması gerekdtiğini söylemek yazmak bebek işi,sonucu ise ülkenin asını bellemeye yönelik bunu görmek için Yemen'e bak,Suriye ye bakman yeterli.2 toplumun karşı karşıya gelmesi demek siyasetinde,askeriyeninde,polisinde çöktüğü anlamına gelir,ülke tamamen bataklık haline gelir.
Ha vatandaşa görev düşer,bu görevde askere,polise hükümete güvenmektir,güvenmiyorsa bile bunu anırarak dile getirmeden yapmalıdır aksi halde polise devlete askere düşman olan pkkdan farkı zaten kalmaz.

İyi anasını satayım sonuç ne olursa olsun diyip eve karı kız atıp alem yapayım zinanın dibini kazıyayım,cehennem ne ki di mi ? Sonuç ne olursa olsun sonuçta ? Dile kolay bunlar,günahın dibi boylamak nasıl tatlıysa büyük zevk veriyorsa,'sonucu ne olursa olsun' diyip halkı ayaklandırmaya çalışmanın da zerre farkı yok.Sanki pkk TBMM yi ele geçirip bayrak çekmiş gibi davranılmamalı,daha öncede verildi şehit yine verildi sonrasında yine verilecek.Sapanla mücadele yok burada boku bokuna şehit verilmiyor farkındaysan,bunca yılda hiç bir şey elde edemediler yine edemeyecekler önemli olan bu.Dediğim gibi güvenlik baımından,istihbarat bakımından eleştiri yapılır bu haktır,ama 'haydii ayaklanalım' demek akılsızlıktan öte değil.