10-20-2011, 05:05
|
|
|
Kardesim yeni dedigin ; 10 sene oldu bu hukumet is basi yapali ve goreve geldi geleli orayi ihya etmek icin var gucunu kullandi.dillerinide serbest etti,devlet eliyle kanalida acti,kurtce ozel okulunada izin verildi,yani diyorumya niyeti gostermek babindan her turlu sey kat be kat yapildi.100 senede yapilmayan herhalde 1 senede yapilsin diye bekliyorlar sanirsam.Ayrica hala cikmamalarini savunuyorsun ,kurtulus savasi degil diyorsun.Arkadas biz ne savastan bahsediyoruz nede baska birsey.Biz sadece yuzbinlerin meydanlara dokulup pkk ya hayir demesini bekliyoruz.Bizler Turkiyeliyiz ve bizim hakkimizi mecliste sectigimiz kisiler yapar desinler.bak bakalim noluyor?Yapsinlarki ben ve benim gibi dusununler sussun.Yatirima gelince Acaba bizim YOZGAT milyar dolarlarin dondugu ekonomik bir sahami?Agir sanayi ussumu?binlerce fabrikami var?Yozgat dogudan daha aciz isin aslina bakarsan istihdam ve yatirim konusunda.Adamlarin yeddi cedleri ihya oldu kacakciliktan,sundan bundan.En kotusu bizim n iyimiz be.Ne guzel yoksulluk boyle?O zaman oradaki askerler saldim cayira mevlam kayira desene.ne bir taarruz taktigi nede bir puskurtme taktigi var.Allah yardimcilari olsun o zaman ne deyim?
Bu arada slogan degil bizzat tesbitti dediklerim.istersen deneyelim ha ne dersin  
|
|
|