Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2011, 05:10   #17
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kader vurgusu yapmak bir nevi yükmektir benim nazarımda.Herkesin özgür iradesi var sonuçta.
Katliamı hatırlamaları,yürümeleri,Cezayir ayaklanması,kendilerine kötülük yapanlara karşı duruştur bana göre.İyio zaman ülkemiz oralara yatırım yapmasın işçi alımı yapmasın 'Osmanlıyı sırtından vurdunuz' diye,olmaz öyle şey.Hem Osmanlı güçlü döneminde olsaydı zaten o topraklara sahip çıkardı,halkta destek verirdi savaşlarda verdi de.Halkı ile liderleri ayırmak lazım. 1 arap aşireti,önde geleni ayaklandı diye araplar suçlanamaz bu kadar açık net.Geçmiş geçmişte kaldı,sürekli geçmişi öne atacak olursak pkknın da dersim katliamını öne sürmesine hak vermemiz gerekirdi.Lamı cimi yok bunun.Destek çıkmazsak sahip çıkmazsak işte o vakit o halkı kaybetmiş oluruz.
hayir katilmiyorum sana.Kader takvimimiz var ve biz sekillendiririz hur irademizle.Evet en azindan gercek musluman olanlar secilebiliyor orada.lakin o yuruyusun yarisi yine fransiz stk lar tarafindan olusturuldu unutmayalim.Almanya'daki turk kadar burada magrebli var.Sence o kalabalik bir anlam ifade ettimi?ustelik yarisi Stk larca doldurulmus kalabaligin?
Allah yollarini acik etsin.Allah gercek muminlerin her zaman yar ve yardimcisidir.Eger davalarinda samimi iseler er yada gec odullerini alirlar.lakin benim buradaki Magreblilere karsi tutumum degismez.sevmiyorum arkadas
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla