10-20-2011, 06:41
|
|
|
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Hükümet 10 yılda istediği konuma gelebildi mi ? Hükümetin faaliyetlerini büyük oranda engelleyen yasalar bile mevcut,başbakan bunu bu yıl içinde bile dile getirdi.
Değiştirmeye kalksa yargıtay baş uzattır,chp uzatır,anayasa mahkemesi uzatır,tsk uzatır.Daha yeni yeni düzgün zemine oturuyor herşey,şuan ki durum 10 yıl önce olsaydı ak parti daha fazla şeyler başarmış olacaktı.
Büyük engellerle 10. yılını doldurdu hatırlatırım.10 yıldır iktidardalar diyip geçmek kolay.
Hükümet bir çok şey yaptı yapmasına,yaptıkları daha hiç bir şey yapacağı çok şey var yapacakta,ama şuana kadar yapılanları pkk da kullanıyor ''bizim sayemizde oldu'' diyerek,ee kanan da çok fazla insan var görüldüğü gibi.
Yapsan bir türlü yapmasan bin türlü durum var ortada.Ayrıca insanlara verilen bir çok hak var ama insanlar bunlardan bihaber,bilinçlendirsen bu seferde 'devlet rüşvet veriyor' diyor pkklılar,'sizi satın almak istiyorlar' diyor.Bin bir hikayeyle insanları kandırıyorlar,milliyetçiliğide katarsan için içine çıkamazsın,sadece ortaya silahla mücadele kalır,buna rağmen yatırım yapmaya açılım yapmaya devam edilecek tabi.
Ben de onu diyorum,savaştan söz etmiyoruz,2 devlet yok ortada,belli bir ordu yok karşında,heran nerede çıkacağı belli olmayan terör var.Bilmeme pkk sitelerine hiç girdinmi ? Forumlarına bir gir oku neler yazmışlar.
Geçen yıl Hakkari demi ne dediğin gibi yürüyüş oldu,Kürtler yürüyor Türk halkı falan değil,ellerinde Türk bayrağı. pkk forumunda yazanlar ''bunların hepsi maaşa bağlanmış satın alınmış hain köy koruyucusu ve akrabaları'',kimileri ''parayla dışarı çıkarılmış'', kimisi ''tehdit edilmiş bunlar asker tarafından'',seç beyen al.Dışarı çıkmak bağırmak bayrak sallamak çözüm olsaydı ülkece sokağa çıkma günü ilan edilirdi.Bu şekilde karşı durulamaz,getirisi yok götürüsü var hatta.Ha türkçü geçinen yavşakları göt etmek için güzel bir şey elbet.Bu seferde o türkçü itler ''hain bunlar'',''kanmayın bunlara skeri arkdan vuruyor'' gibi söylemler dile getiriyorlar.
Yozgata ne olmuş düzgün yazarsan devamını anlarız Hiç bir şey anlamadım.
Deneyimlerini kendine sakla,ırk il ilçe mahalle sokak vs. ayakları pek bana göre değil.
|
Ayni seyi konusuyoruz.Tekrar tekrar yazmiyorum.Evet 10 yilda her koldan hukumeti baglamaya calistilar lakin buna ragmen guzel is cikardi hukumet o bolge adina.Evet dedigin yuruyusude hatirliyorum Hakkarinin bir koyunde idi adi aklimda yok cogunlugu ilkokul ogrencisi.Onlarda olsun ama binler meydana dokulsun.Apo iti icin binler toplanmasini biliyor.O kadardami vatanini seven adam yok cikipta yasasin turkiye diyebilecek kadar?Yani Hakkaride,sirnakta fln yatirim ,isveren;sanayi yok dedinde bende diyorum bizim memleketinki oradan farklimi?bizim oradada fabrika bilmem yatirimci su bu yok.
Merak etme kardesim biz deneyimlerimizi hakedene veririz 
Bizimki ayak degil,deli sevda naparsin.Buda bir bagimlilik
|
|
|