Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Dediğim gibi sokağa dökülmek bir çözüm değil,hatta pkknın saldırısı için zemin hazırlamaktır bana göre.Koyar 2 kilo patlayıcı onlarca kişiyi öldürürler.
Benim için İst de dahi Ankarada dahi yürüyüşler sakıncalı,toplu hedef oluşturuluyor.1 milyon kişi de dökülse kime neyi ispat edeceksin ? 1 saat sonra toplanan kalabalık neyi ispat edecek ?
Ak parti için yavşak takımı yürüyüş organize etti yüründü de,milyonlar yürümmüş sözde,10 milyon yürüdü de fazladan söylüyorum,ak partiye oy vermemi etkilemedi,etkilemediği gibi o topluluğa kıçımla güldüm,daha manyak ak partili oldum.
Faydadan çok zarar yürüyüşler,bir şey ispat edilmesi içinde yürütülmez insanlar,ego tatmini için istenir anca.
pkk tek bahanesi işsizlik yatırım değil,pkk nın zaten işi bu,yatırımları engellemek,yatırımı engelleyip halka 'yatırım gelmiyor' demek,zaten gören görüyor,buna destek çıkan da oluyor olmayan da oluyor,herkes farkında olayın sadece vicdanına aklına kalmış destek verip vermemek.İşin içinde milliyetçilik kürtçülükte var,israile dayanmakta var,yurt dışından destek almakta var,karı kız kaçakcılığıda var,eroin kaçakcılığıda var,mafyada var,yeri geliyor askerde oluyor,israilin vaad edilmiş toprak planı da var,var oğlu var.Bir sorun yok,kullanılan sömürülen sorunlar var.Geçmişte var,ülkenin geçmişinde yapılan katliamlar vs.Terör bitmez ama zayıflatılır daha ilerisi olmaz.
|