furkan hic trübünlere oynama artik bunlar kifayetsiz o teröristlerin ölmesinden haz duyuyorum hemde fazlasiyla insallah rabbim sayisini arttirir..
hadi gecmisi anlayabilirdim ama su anda devlet her konuda imkanlari sunuyor hatta pkk yla bile masaya oturuyor dertleri neyde kan döküyorlar!..
eger herseye ragmen kan döküyorlarsa o zaman gebermeyi hak ediyorlardir bunun lami, cimi yok..
inancla pkk linin gebermesini istemek ne alaka sonucta o ölen serefsizlerin dini, imani, kitabi yok onlar daglarda domuz gibi yasiyor ve neye inandiklarida belli degil onlarin ölümünü istemek günah islemekse evet günahkarim!
benim bölge halkiyla, kürtlerle hic bir sorunum yok hatta su lafida kendime düstur ediniyorum "PKK'nın en sevdiği Türk, her Kürt'ü PKK'lı olarak gören Türk'tür."..
bizahmet sende pkk ve kürt ayrimini yapta hak savunacagim diye eli kanli terör örgütünün sempazitani gibi görünme!..
benim lafimi iyi algila ananin oglu dagda, kendisi bdp üyesi ve elinde apo portesi varsa birakta o ana aglasin cünkü onu göze almis demekdir!
|