söyledigimiz gayet acikdir.. bölgedeki her türlü sorunu oturup konusalim ekonomik, sosyal, kültürel..
bana göre her türlü adim atilmalidir hatta bölgede kürtce egitim, kürtce tabela, kürtce isimler ve ekonomik ayricalik..
ama isin icine kan, gözyasi giriyorsa orada yokuz tamam sunuda kabul ediyoruz devlet o bölgede bir cok anayi aglatti, o faili mechullar yüzünden nice ocaklar söndü..
ama günümüz sartlari bellidir durum bu haldeyken pkk ve bdp nin destek görmesinin izahi yokdur hemde her türlü iyi niyete, hosgörüye karsin..
ak parti öyle yada böyle bir sürec baslatti ama pkk ve bdp haburla paylasan sürecte bu süreci sabote ettiler ve simdide kanla herkes sabrini tükettiler..
acikcasi artik kürt ve pkk ayriminin yapilip her türlü yaptirimin yapilmasi taraftariyim cünkü laftan anlamayanin hakki kötekdir!..
tabiki bunu yapmadan önce devlet adimlar atmali pkk ya giden yollari kesmeli, bölgede din faktörünü öne cikarmali, insanlari bilinclendirmeli, kültürel haklari vermeli, ekonomik alanda adim atmali ve herseye ragmen yine teröre destek veren varsa bizhamet oda hakettigini bulsun!
|