furkan hic trübünlere oynama artik baris güvercinligi ise yaramiyor senin gibiler yüzünden artik sehit haberleri cok siradanlasti..
ben bu konuda basbakanimizla ayni cizgideyim, cumhurbaskanimizla ayni cizgideyim askerlerimizin misli intikami alinmalidir!..
öyle mhp li filanda degilim kana-kan derdimde yok ama bu sehitlerin her gün sehit edilmesinede eyvallah diyemeyiz!..
senin gibilere kalsa ordu silah biraksin, kandile girilmesin o serefsizler ölmesin ve bunun adida baris olsun!..
geciniz kardesim geciniz artik o sloganlar birsey ifade etmiyor pkk nin iyi niyetten anladigi yok onun icin ordunun her türlü yaptirimi yapmasi taraftariyim ama bunu pkk ya karsi yapmali, bölge halkina karsi degil..
bak siki yönetim istemiyorum, haklar verilmesin demiyorum, kürtce serbest kilinsin diyorum ama pkk ve bdp ye tölerans gösterilmesin istiyorum onlarin icabina bakilmali diyorum ama sen ne diyorsun daha kendi dedigini bilmiyorsun resmen terör örgütünün propagandasini yapiyorsun..
senin suan yaptigin süreyya önder, altan tan ve nuray mert gibi sözde islamci ve liberallerin pkk nin yaptigini mesrulastirmasidir..
birde benim annemde basörtülüdür diyenler gibi askerde sehit olmasin diyerek akli sira trübünlere oynuyorsunuz!..
dedigimiz gayet acikdir her türkü haklar verilmeli, bölge kalkindirilmalidir, teröre giden yollar kesilmelidir, daga cikislar engellenmelidir, dini unsurlar öne cikmalidir ve bunlara ragmen daga cikan varsa onlarda gebertilmelidir bunu neden diyemiyorsun anlamakta zorlaniyorum!..
|