10-23-2011, 17:02
|
|
|
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
zaten su donemde terore siginilmasinin hakli bir tarafi oldugunu dusunmuyorum...
kaldi ki su an kalkisilan eylemlerinde hak arayisiyla alakali oldugunu degil israilin taseronlugunu yapmak oldugunu biliyorum...
ama bunun sonu yok mavera birileri oldukce mutlaka yakini akrabasi surdurecek bu savasi...
yazik bu ulkenin kaynaklarina...
hem maddi hem manevi hem insani degerler gidiyor...
meydanlar dolu dise dis kana kan sloganlari atiliyor...
silahlar sussun kanlar dursun diye bagirsalar ya...
|
sondan baslayayim hangi silah sussun kardes, asker silahi biraksin demek bana göre ahmaklikdir yani hangi ülkenin ordusu silah birakir, bu caresizlikdir..
ama sunu diyebiliriz silahsiz bir cözüm bulalim ki bunu hükümetimiz sonuna kadar denedi ve daha gecen ay pkk yla görüsmeleri cikti sonuc ne oldu sifir..
bakin sunu kabullenelim terörün bitmesi mhp ve bdp nin isine gelmez cünkü onlar kandan besleniyorlar ve varlik nedenleri kan o halde bu sürecte diger unsurlar devreye girmeli, onlar kim..
mesela diger kürt unsurlar kemal burkay, muhsin kizilkaya, orhan miroglu gibi unsurlar, bölgenin ileri gelenleri benim icin öldürme demeli, o bölgede apo posterleriyle,pkk bayraklariyla baris naralari degil samimi baris mitingleri yapilmali..
paritmiz acilim baslatti ne oldu haburla yerle bir ettiler bütün emekleri.
bizde daha fazla kan dökülmesin, bölge rahatlasin istiyoruz ki artik eski devlette yok, her türlü pazarliga acik bir devlet var ama pkk nin silah birakmaya niyeti yok, kani dindirmeye niyeti yok o halde biz ne yapacagiz su yanagima vurdun deyip diger yanagimizi cevirecegiz..
mesela sen ölen pkk lilara sevinmiyormusun, sayisi artsin demiyormusun ben diyorum cünkü onlarin eli kanli, onlar barisi sabote ediyor, onlarin öyle hak, özgürlük derdi yok bu acidan ayrimi iyi yapalim..
ben eli kana bulasmadigi sürece her fikrin hemde en aykiri fikrin konusulmasi taraftariyim hatta demokratik özerkligi bile konusabiliriz ama bizhamet elleri kanli olmayanlarla!
|
|
|