Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2011, 23:52   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
bazı türkçü faşistlerin yazısına depremden bile daha fazla üzüldüm. gözlerim doldu. insanların verdikleri kayıplardan dolayı keyif yapan Türkçü köpekleri Allah'a havale ediyorum. pkk size duacı. sizin sayenizde militan topluyor. Ve ben sizin gibi şerefsizler yüzünden kıt aklıyla dağa çıkan adamlara neredeyse hak verir oluyorum. Allah ölümler üzerinden düğün yapan Türkçüleri de Kürtçüleri de helak etsin.

malesef AK Partililer arasında dahi depreme sevinenler var. Ercişte son seçimde AK Parti %48 oy alarak 1. parti oldu. Gevaş'ta %59 oy, Edremitte %48 oy aldı partimiz. Van merkezde de partimiz son seçimde %43 lük oyla 1. parti oldu. pkklı biri AK Partiye oy vermez bu bir. BDP ye oy veren her insan pkk lı değildir bu da 2. pkk ye sempatisi dahi olsa insanların ölümünden haz almak bir insan için utanç verici olmalıdır. pkk ye sempatin olabilir ama dağa çıkmayıp bu sempatini vahşete dönüştürmedikten sonra sen bir terörist değilsindir. dağdaki 4000 pkklı için milyonlarca Kürde bela okuyan, Kürdün acısını mutluluk sebebi sayan insanlara yazıklar olsun. hem insan olamadıkları için hem de teröre en büyük katkıyı sağladıkları için.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla