Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2011, 01:11   #9
Kullanıcı Adı
EZEL
Evet Gülen cemaati olmasaydı Devletin o bölgede PKK ile mücadelesi daha zor olurdu yalnız kafamın takıldığı bir kaç noktaya değinmek dile getirmek istiyorum Osmanlı İmp. döneminde halk daha dindardı daha çok hocaların izinden giden dindar insanlardı o dönemdede bir çok ayaklanmalar meydana geliyordu sonra Serdar Turgut cemaatin hakkını teslim etmek etmek istemiş ve cemaatin çalışmaların faydalarını dile getirmiş yalnız düşünemediği ve başkalarının aklına gelecek bir hususu atlamış PKK Gülen Cemaatinin yıllardır en güçlü en hakim olduğu bölgede meydana çıktı o kadar hunharca yaptığı katliamlara karşın destek buldu . Birileride çıkıp devletin askerin vs vs yanlışlarını gözardı edip bundan bir payede Gülen cemaatine verebilir ..
Gülen Cemaati sunni bir cemaat bölgede çok sayıda alevi ve çeşitli inanışlara mensup insanlar var Bölge öyle karışıkki kim iyi niyetli kim kötü niyetli bilemiyorsun PKK içinde Suriye kürtleri Suriyeye sürgün edilen Ermenilerde var tabi onlar ben ermeniyim demiyor sonra Ermeni techirinden Dersim bölgesine sığınarak onların desteği ile ben müslümanım diyerek Askerin elinde kurtulan ermenilerde var sözün özü Gülen cemaati sadece sunni kürtler üzerinde etkili olabilir buda yetermi yetmezmi bilinmez bence Devlet bu bölgede kendini dinini milletini cinsini gizleyen herkesi deşifre edip ortalığı bulandıranları tesbit etmeli ..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla