Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-27-2011, 02:32   #85
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haci bari yardim etmiyorsun gölge etme.. reklam filan adam yardim yapiyor mu o onla, Yaradan arasindaki meseledir 3. sahislari ilgilendirmez.. Bende depremi adapazarinda yasadim o acidan devletin ne kadar caresiz kalabildigini biliyorum ki bütün dünyada dogal afetlerde devletler, halkin yardimina ihtiyac duyarlar..
ama ne hosuma gidiyor biliyormusun o azralarin kurtulusu, oraya akan yardimlar fasistleri delirtiyor ya bu bende mutlu bir tebessüme neden oluyor cünkü acidan, kan dan beslenenlerin sevincleri kursaginda kaliyor!
O zaman şunu yapmayacaklar kendi düşünceleri ve fikirleri doğrultusunda bir durum ile karşılaştıklarında onlarında kendilerince haklı oldukları bu şekilde düşünmeye sebep olamalarının nedeni sebebi yne o kişilerdeymiş gibi hareket edip fikren saygılı olup karşıt görüşlerinide adam gibi yazacaklar öyle saldırarak aşağılayarak hakaret ederek değil .. Bundan 40 yıl önce bu bölgelerde olan depreme tüm halk koşuyosa bu gün bir durgunluk yaşanıyorsa BDP -PKK yandaşlarınada bi zahmet bunun suçu yüklensin ...

Konu EZEL tarafından (10-27-2011 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla